Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné startování za studena

Od: hery odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat vlastním Renault Megane II 2004 v benzíně a mam problém se startováním, když je auto studené tak při nastartování vydává hrozné zvuky podobné jako u dieslových aut..tyto zvuky jsou opravdu otřesné jako by motor někde o něco dřel..měl jsem už auto dané u dvou známých automechaniku a ani jeden si s tím nevěděl rady..jsem s toho beznadějný..PROSÍM o radu co mam s autem dělat!..děkujii

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jestli klepe tak vacka hydra klika ojnice.. tlaky jsou ok?

kratast*
hodnocení

0x

závad tam muze být nekolik, doporučil bych vám sehnat jiný motor, ve výsledku vás to vyjde levneji nez hledat závadu. renault je drahý na díly a závada muze byt v cemkoli

k2

Ja teda nevim, ale resit (zatim) blize nespecifikovanou zavadu vymenou motoru, u ktereho mi nikdo nezaruci, ze je lepsi, nez ten stavajici a u ktereho navic ani nevim, co ma za sebou (a hlavne pred sebou) mi prijde celkem sverazny zpusob "opravy"...

kratast*

tak z urcite casti ti je sverazne, ale na druhou stranu je to mozna levnejsi nez hledat. Nejhorsi je, ze kazdy dil ktery si myslite ze by to mohl byt vam po odzkouseni zpet prodejce nevezme. zalezi na tom kolik ma auto najeto pokud bude mit vas renault vice nez 200 tis priklanel bych se k vymene motoru. a nebo vyzkouset jineho automechanika, je hodne servisaku (neautorizovanych) co se specializuji na francouze.ti uz by si s tim mohli snaze poradit.

takyblbec

Těžko radit,když není ani uveden typ motoru.Ale podle popisu to bude zřejmě vadný přesuvník.Najdi si dobrý a neznačkový servis,tam si s tím zcela jistě poradí.Materiál stojí cca 5-6tisíc Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]