Nejste přihlášen/a.
rozhodl jsem se koupit nové auto a když se pro něco rozhodnu, tak to chci hned a proto jsem nijak neřešil a objednal si Fabii 2 s motorem 1,4 16V, 63 KW. dal jsem tomuhle motoru přednost před novým 1,2TSI. udělal jsem dobře?
Zdar.
taky jsme před dvěma lety řešily něco obdobného a nakonec jsme šli do 1.4mpi.
záleží k čemu a jak budeš jezdit.jestli najedeš 15000 až 18000 km ročně po kouskách(nakup,do školy na nádraží)
a jednou dvakrát na dovču k moři na hory tak je to naprosto dostačující motor. a myslim že fabia combi je pro tříčlenou rodinu dostačující(nám vystačí)když je krize s nedostatkem místa řeším to vozíkem.
Sice nám v záruce měnily přední ložiska, protože při vyměně pneu se nějak podezřele ""viklaly kola".a tvrdily něco o špatné serii ložisek nebo co,ale jinak naprostá spokojenost a máme už 40000.km najeto.
Jeden čas se psalo o špatném rozvodovém řetězu u 1.2tsi.nevím jak to mají podchycené ted.
Proto jsme prubli tu 1.4.
Prostě uvidíš stejně už máš objednáno a zaplatil jsi zálohu tak by to bylo drahé asi cuknout.
přeju hodně štastných KM.
parazit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.