Nejste přihlášen/a.
Ahoj,nemám tušení jak mám vyměnit svíčky u Felicie 1.3MPI.Je tam něco jako žehlička na které jsou přidělány fajfky.Nevim jestli se to jenom vyndavá tahem k sobje,(coš my nejde)nebo jestli tam jsou nějaký šrouby,nebo nějaká pojistka.
Tu žehličku drží dva imbusové šrouby M6 na imubus vel 5 ! Nic nervát.
Je to na takovém středovém plechovém držáku a ty šrouby jsou na krajích.
doplněno 05.10.13 21:18:Zde i s obrázkem:
Kablík odpojíš stisknutím toho drátku po obvodu konektoru a pouhým vysunutím ven.
doplněno 05.10.13 21:19:Obrázek je u konce odkazu
doplněno 05.10.13 21:22:A ta zapalovací lišta se po montáži nesmí viklat, takže pokud se viklá, tak dotáhni krom těch imbusů ještě naspodku ty dvě matice dole, které drží ten plechový držák k hlavě motoru.
Díky za radu.Teď už vím jak se to sundá,těch dvouch imbusových šroubů jsem si nevšim a to jsem nato čučel hodinu.
Správný servisák to nedělá po tmě. Světlo ve dne z ulice nestačí. Halogen 230V/150W nebo baterka to jistí
A u SPi by jsi to také dal (po tmě)?
Škoda jen, že se tam nemontuje takové to pracovní světýlko. Alespoň za příplatek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.