Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, lidi na zimu chystám koupit stroj abych ho připravil na zimu. Ale teď problém mám doma sice 2 starší jawy ale teď bych chtěl něco novějšího na normál. ježdění. Chtěl bych spíš sportovně cestovní moto. Znáte něco? Nechám si nejdřív poradit...Díky
Tak okolo 50 tisíc...Suzuki GS 500 by se do ceny vešla. Ale zase to není můj šálek kávy. Mě by se líbilo něco jako je Honda CBF ale s menším výkonem aby to bylo do 35 kw...
CBF 500 se dělají i škrcené. Zásadně ale doporučuji si sám dovézt z Německa. Na velmi slušnou s málo kilometrama se ale za 50k nedostaneš ani omylem. A koupit která má moc najeto nemá smysl. Stejně jakom kupovat u nás, mají stočené kilometry a jsou rovnané někde v garáži, jinak by se borci nedostali na dobré ceny.
Z vlastní zkušenosti doporučuji CB500, není to tedy supersport, něco jako lepší GS 500 a za rozumné ceny. Jsou i škrcené.
doplněno 05.10.13 15:16:Něco je tady: suchen.mobile.de/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.