Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moto do 35 kw

Od: jardakuzel2 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, lidi na zimu chystám koupit stroj abych ho připravil na zimu. Ale teď problém mám doma sice 2 starší jawy ale teď bych chtěl něco novějšího na normál. ježdění. Chtěl bych spíš sportovně cestovní moto. Znáte něco? Nechám si nejdřív poradit...Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

1x

YAMAHA XT 660 R nebo XV 750 Virago

hodnocení

0x

suzuki GS 500

essi
hodnocení

0x

Já taky budu shánět na jaro ,záleží na tom,kolik na to máš? Essi

radil*
hodnocení

0x

Kdybys sháněl vyšperkovaného choppera, tak bych o jednom věděl :).

jardakuzel2
hodnocení

Tak okolo 50 tisíc...Suzuki GS 500 by se do ceny vešla. Ale zase to není můj šálek kávy. Mě by se líbilo něco jako je Honda CBF ale s menším výkonem aby to bylo do 35 kw...

moto*

CBF 500 se dělají i škrcené. Zásadně ale doporučuji si sám dovézt z Německa. Na velmi slušnou s málo kilometrama se ale za 50k nedostaneš ani omylem. A koupit která má moc najeto nemá smysl. Stejně jakom kupovat u nás, mají stočené kilometry a jsou rovnané někde v garáži, jinak by se borci nedostali na dobré ceny.

Z vlastní zkušenosti doporučuji CB500, není to tedy supersport, něco jako lepší GS 500 a za rozumné ceny. Jsou i škrcené.

doplněno 05.10.13 15:16:

Něco je tady: suchen.mobile.de/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]