Nejste přihlášen/a.
Potřebuji radu pro občasný provoz (10 aut za sezónu) zouvačky. Jaký kompresor to zvládne, na co se zaměřit při koupi? Požadavky: málo hlučný, levný. Mám ten nejmenší olejový stepach z obi a ten si myslím že by to neutáhl. Díky všem.
Můj pneuservisman má Einhell 400/50. einhell.cz/...
A myslím, že moc velkou rezervu výkonu nemá.
Já myslím, že by občasný provoz zouvačky dal i ten Schepach, pokud už není totál vylágrovaný, tak tito číňani mají slušný výkon - sám mám Einhell už dost roků a jsem s ním dost spokojený. Ale zrovna včera jsem známému dával do kupy a připojoval k olepovačce ten kompresor z Lídlu - a musím říct, že mě docela mile překvapil - myslím však tu dvouválcovou verzi - ten rozdíl je tam znát.Za ty prachy dost dobrý
Jinak bych měl tip na krásný kompresor za hodně laciný peníz - minulý týden jsme přivezli pěkný šroubák ze zkrachovalé fabriky - i s velkým vzdušníkem. Má to jen malinký háček - motor má 37kW, takže na nějaké to domácí šmrdlání trošku velké dělo
Ne není na 6kW, nýbrž na poctivých 400V, ale už i ten přívodní kabel je vcelku slušná ,,anakonda´´ jen jsem jej vytáhl k náklaďáku, tak se tam začali motat dva nepřizpůsobiví, tak jsem jej rychle zase schoval, než si jej přizpůsobí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.