Nejste přihlášen/a.
Zdědil jsem auto a chtěl bych se zeptat, když ho pujdu přihlásit na sebe, je potřeba jít s autem nejdřív na evidenční kontrolu STK (ta za 200kč)? Nebo rovnou na registr vozidel? Díky Všem za reakce
pokud jste v usnesení uveden jako přímý dědic EK se dle mého názoru nvyžaduje, auto je ztotožněno státním úřadníkem a Usnesení soudu je veřejnou listinou, ta dle mého názoru nahradí EK...
Tak jsem dorazil z registru vozidel hl. m. Praha (pobočka Vysočany, Na výběžku 11, Praha 9). A jsem mile překvapený, není potřeba evidenční kontrola, ani Vás to nic nestojí na registru (auto v dědictví je osvobozeno od všech poplatků). Ale pozor paní za přepážkou mě upozorňovala, že od 1.10.2013 je ekopoplatek na auto v dědictvím stále platný. To znamená, že já auto získal bez eko daně, ale kdybych ho chtěl prodat tak s eko daní!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.