Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MZ 251-zkušenosti

Od: smoulicek22 odpovědí: 2 změna:

Ahoj lidi, udělal jsem si řidičák na moto (35 KW) a rozdhoduji se co koupit. Našel jsem MZ 251 a opravdu se mi moc líbí. Ale máte sní někdo zkušenosti? A znáte podobně motorky jako je MZ 251? Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

1x

Z toho co se dělalo ve východním bloku za komančů jasně nejlepší motorka.

Jinou otázkou je stav konkretního motocyklu a schopnost ji udržovat. Díly stále existují, jsou ale drahé a obtížněji sehnatelné.

doplněno 04.10.13 15:45:

Ano, dvoutakty mají větší spotřebu, je to dané konstrukci motoru. Záleží u nich také hodně na stylu jízdy, při rozumné jízdě může být spotřeba třeba poloviční, než při trvalé jízdě na plný plyn.

smoulicek22
hodnocení

Tak jsem si něco načetl ale bojím se toho že to je dvoutakt. Píšou že to líp jede ale zase víc žere..Jaký máte zkušenosti s dvoutaktem na dvou kolech?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]