Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řidič sola

Od: lokol odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, dnes jsem narazil na pracovní nabídku s názvem řidič sola. Chtěl bych se zeptat, co tato pozice znamená? Čeho se řízení týka? V požadavkách zaměstnavatele jsem žádné řidičské oprávnění od kterého bych to mohl odvodit nenašel. Děkuji za odpověd.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

1x

myslím si, že to bude bez vleku

hodnocení

0x

Také jsem to nikdy neslyšela. Ale není to jen překlep - ŘIDIČ KOLA? Nakonec, tam se také většinou jezdí sólo. *:D* Jaga

zvidavajanca*
hodnocení

0x

No inzerát je zvláštní, zvlášť, když nepíše, jaký řidičák je třeba.

"Solo" se říká městskému nekloubovému autobusu.

laik*
hodnocení

0x

Zaujalo me to, tak jsem se podival na Googlu. Na otazku "ridic sola" vypadnou tisice odkazu, velka vetsina z nich s nabidkou prace registrovane na Urade prace ve Svitavach. Kdyz se odfiltruji ty Svitavy, tak jeste porad zbyva nekolik tisic odkazu, z velke vetsiny s nabidkou inzeratu od firmy Schumitransport. Kdyz se odfiltruje i ten, tak zbyde jen asi 10 odkazu, vesmes odkazy na tu praci ze stranek uradu prace ve Svitavach.

Z toho mi plyne, ze to je zrejme nejaky preklep v inzeratu zrejme firmy Schumitransport na Uradu prace ve Svitavach.

buss
hodnocení

0x

A to by postačilo zadat a vyjede a nemusím čekat na odpověď search.seznam.cz/...=
Kdyby se neprznila čeština. Existuje vozidlo sola? Sola?

laik*
No a co to teda je? Nakladak bez navesu nebo privesu?

hodnocení

0x

Stačí jen trochu pohledat na netu. kosmonautix.cz/...

Proto nepožadují řidičák. Prostě nabídka stát se kosmonautem. To se neodmítá :)

rnk*
hodnocení

0x

Tak tam zavolejte a dejte nám zvědavým vědět.

nu*
hodnocení

0x

píšete hlouposti, budeš jezdit na motocyklu solo / tedy bez posranního vozíku/ a rozvážet pizzu a noviny

doplněno 03.10.13 19:38:

ural.cz/...

jde u tuto drsnou ruskou krásu Ural-solo

zabu
hodnocení

0x

To mu nikdo neumíte odpovědět, že SOLO je nákladák bez přívěsu.

humbucker*

Ahoj. Zabu, máš jednoduše pravdu. Dal bych ti boda. Někdy se hledají složitější kombinace.

olaf71*

zřejmě neumíš číst

danecekdan*
hodnocení

0x

Řekl bych, že to bude nějaká 3,5 - 7,5 tuna bez návěsu nebo přívěsu, tzn. ŘP sk. C.

ivoivo
hodnocení

0x

Solo je náklaďák skupiny C - (N2) bez návěsu..

erikch*

solo znamená bez návěsu,přívěsu...,pak je tandem-přívěs s ojí,kam se vleze nejvíc nákladu,no a pak klasický návěs...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]