Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem narazil na pracovní nabídku s názvem řidič sola. Chtěl bych se zeptat, co tato pozice znamená? Čeho se řízení týka? V požadavkách zaměstnavatele jsem žádné řidičské oprávnění od kterého bych to mohl odvodit nenašel. Děkuji za odpověd.
Zaujalo me to, tak jsem se podival na Googlu. Na otazku "ridic sola" vypadnou tisice odkazu, velka vetsina z nich s nabidkou prace registrovane na Urade prace ve Svitavach. Kdyz se odfiltruji ty Svitavy, tak jeste porad zbyva nekolik tisic odkazu, z velke vetsiny s nabidkou inzeratu od firmy Schumitransport. Kdyz se odfiltruje i ten, tak zbyde jen asi 10 odkazu, vesmes odkazy na tu praci ze stranek uradu prace ve Svitavach.
Z toho mi plyne, ze to je zrejme nejaky preklep v inzeratu zrejme firmy Schumitransport na Uradu prace ve Svitavach.
A to by postačilo zadat a vyjede a nemusím čekat na odpověď search.seznam.cz/...=
Kdyby se neprznila čeština. Existuje vozidlo sola? Sola?
Stačí jen trochu pohledat na netu. kosmonautix.cz/...
Proto nepožadují řidičák. Prostě nabídka stát se kosmonautem. To se neodmítá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.