Nejste přihlášen/a.
Obracím se na Vás s žádostí o radu resp.názor.Mám možnost koupit z inter.obchodu naprosto nové zimní pneu.Cena je naprosto skvělá 590Kč za kus.Jedná se o celkem dobrou značku kde pneu. v tomto rozm. začíná okolo 1300 Kč.Háček je v tom,že udávají DOT neboli rok výroby 1997. Ano ,jsou staré 16 let a tak do toho jít,nebo raději se tomu obloukem vyhnout? Děkuji Vladimír
Naozaj dobry web...mozem len suhlasit.Aby som nezakladal zbytocne nove vlakno tak radcovia.Cim teda osetrit pneu pred uskladnenim?.Staci po umyti a vysuseni iba nastriekat takou penou co zozenem na cerpacke? alebo?.
Uz som cital aj ze silikonovy olej ako nahrada za tu penu tak neviem..
Docela ma to zaujima pretoze zrovna mam na yariske vzadu BARUM BRILLANT s datumom 18/02.vyzeraju dobre,bez viditelnych chyb,prasklin a inych konstrukcnych chyb...a je tam cez 4mm.tak by som si ich rad este uzil nejaky ten piatok sviatok..
vyhazoval jsem 6 let starou pneu... ne že by neměla hezký vzorek. U 11 let staré bych přemýšlet nemusel. Vzorek může být pěkný, ale druhá důležitá vlastnost je tvrdost. U zimní obzvláště.
S 10 let starou (ale pěknou) letní gumou jsem neubrzdil 40km/hod na mokru na vzdálenost, kdy jsem stíhal brzdit očima a počítal vteřiny a koukal, že adekvátně nezpomaluju... každý svého štěstí strůjcem. Ušetřím 5 tis za novější pneu, dám 10tis za opravu nárazníku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.