Nejste přihlášen/a.
tak se mi nashromazdilo nejak moc dilu z aut co jsem mnel a v garazi delam poradek a ted co s tim vyhodit jen tak na sběr nebo darovat nekomu na soucastky nebo skusit prodat na inzerci je to dilema a tak se radeji poradim
jinak jsem z ostravy a stoji zato se poptat co potrebujete
Vyhazovat je škoda! Některé díly se nedají sehnat. Pokud se jedná u starých aut o díly provozního charakteru (různá pouzdra táhel řazení,apod...), tak jejich výroba je zbytečně nákladná, spousta improvizací a směr jinam něž k zachování originálu. A i třeba u světlometů a lamp je náhrada snad i nemožná...
Bazoš,Aukro (veterán kolonka),...atd. Nevyhazovat. Bylo to v garáži léta, tak to do prodeje ještě vydrží...
Záleží na Vás. Každopádně díly nafotit, probrat a dle zvážení ty nejcenější za každou cenu nevyhazovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.