Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ethanol jaká jednotka?

Od: klesti odpovědí: 3 změna:

Jaká jednotka zaručeně jede? která startuje v pohodě i v zimě kamarad dl za 10000 kč a špatně mu to startuje a neumí to seřídit ani v servise díky za radu chci to dat do octvie 1,6 74kw máte zkušenosti?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdyby si kamarád přečetl návod, tak by zjistil, že se v zimě doporučuje dát tam trochu benzínu. To platí pro všechny jednotky.

A kdyby si kamarád přečet zkušenosti uživatelů na internetu že eko bio liho benzin leptá plasty a žere těsnění a započítal i nárůst spotřeby tak by do toho možná znova aní nešel.
Já na ty diskuse nedal a půl roku jsem ten bordel zkoušel dávat půl na půl. Pak začal motor kouřit a bylo došetřeno. . Naštěstí to bylo už auto na hranici života takže mě to už tolik neštve ale do ničeho novějšího bych to určitě nelil.

Totak není pravda.Jezdím i bez jednotky už víc jak dva roky,ale ono asi ty všemi zatracovaní francouzi a zvláště citroeni jsou nějak extra odolní (alespoň ty co jsem měl a mám)!Pokud Vám klekl motor,tak by i bez etanolu odešel,byl už prostě načatý!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]