Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Za jízdy mi ukázalo že již nemám v nádrži plyn. Zajel jsem načerpat plyn do nádrže ale zustalo tam podle velikosti nádrže ještě 5litru plynu. Po načerpání plné nádrže a ujetí krátké vzdálenosti opět to hlásí že není plyn. V autě mám namontován systém Tartariny. Kde bude chyba? Děkuji.
Taky mám v Octávce Tartarini, takže vím, o čem mluvíte. Jsem však občas hnidopich, takže jsem to nedávno v servisu řešil, protože se mi prakticky nerozsvítila červená dioda, ale zůstává svítit jedna zelená, pak to zapíská a konec, jede se na benál. Naštelovat se to dá buď na plováku nádrže - tedy mechanicky, posunutím jezdce, nebo přes ŘJ, kde se změní jen hodnota - to však funguje jen do určitého rozsahu. Pokud Vám to při plné nádrži hlásí prázdno, tak asi bude třeba jít po tom plováku.
jak to hlásí, že není plyn? když není plyn, tak to přepne na benzín a pak je problém kdekoliv (třeba blbej filtr).pokud ukazuje na ukazateli, že je tam málo,ale pořád to na na plyn jede, tak blbě ukazuje ukazatel, což je normální. v servisu mi řekli, že neexistuje přesný měřák. mě osobně zbývá v nádrži tak na 40 km a najednou mi dneska ukazuje plnou. to znamená, že když natankuju, tak vynuluju počitadlo a vím, že najedu 420km. na 36l. plynu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.