Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy žádat o vracení řidičského oprávnění

Od: filhaus* odpovědí: 5 změna:

dobrý den chci se zeptat zda někdo nevíte kdy mohu žádat o vracení řidičského prukazu dne 24.9.13 nabylo rozhodnuti ( zakaz činnosti 12 měsícu ) pravní moci bylo mi řečeno že po pul roce mi řidičák vráti kdy tedy nejdříve mohu žádat ... co všechno k tomu budu potřebovat

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

ale to musíte sdělit, proč Vám byl odebráno řidičské oprávnění..

Někdy můžete po půlce, jindy až po roce..

doplněno 29.09.13 20:55:

Ano, můžete po půlce +1 den žádat o navrácení.

filhaus*
hodnocení

dobrý den přišel jsem o nej , jelikož jsem nemel sk E a tahnul jsem vozik převišující 750kg

jarda3*

Hlavne, ze tady delaji moralisti hned rychle soudy...

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Za půl roku? *bzum* Jinak já jsem proti tady tomu vrácení - lidi, co o řidičík většinou přišli, nemají na silnici co dělat. V srpnu mě srazilo auto - nedodržení toho nejzákladnějšího pravidla - přednost zprava... Takoví lidi na silnici prostě nemaj co dělat. A když vidím, co všechno má řidičík, je mi z toho zle.
vlasatec*
Dokud bude stačit v autoškole strávit 20 hodin a bude stát 5000kc tak to nebude lepší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]