Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VW Passat nebo Audi A4?

Od: blackboy odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

potřebuji radu ohledně koupi auta,pár nápadů bych měl. Přemýšlel jsem o vw passatu nebo audi a4,určitě ve verzi 4x4 (sedan) Dosud jsem měl diesla (golf iv). Mám se bát nájezdu kilometrů cca tak 200tis. Popřípadě, na co si dát pozor u těchto dvou aut. Zvolit benzín či naftu? Doufám, že mě neukamenujete za stupidní dotazy :-D (není to urovna můj obor). Mohl bych investovat tak nanejvýš 150tis. Právě jsem si projížděl stránky na mobile.de no a mám právě strach z těch najetých kilometrů. Už jsem jednou při koupi auta pochybil, tentokrát si určitě vezmu sebou někoho kdo tomu rozumí.

Děkuji, za případné odpovědi.

PS: za chyby se omlouvám :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x
zrovna dnes mi nabizely oktu 1 rok 2005 za 110. U audi bych se bal podvozku a vzduchovych tlumicu , rozhodne spis nez najezd kontrolovat aktualni stav vozu pri koupi s mechanikem kteremu se da verit

paw*
hodnocení

0x
U audi pocitej s kapanem drazsim servisem a ND. Je to holt premiova znacka.

nu*
hodnocení

0x

auto je k ježdění, a to že mají najeto víc znamená ža tato auta vydrží půl milionu km nebo milion a půl...to o nečem svědčí...

VW a HAudi - ročníky a modely s minimem elektoniky, bez DPF filtru...čeho se bojíš

podívej se kolem sebe kolik jezdí v čr pédéček...74 lw v passatechm, super-bé nebo ve fabiích

passata až po roce 2002 kvůli materiálu víceprovkové přední nápravy, pokud bude bez vůlé a motor v pořádku není čeho se bát

rozhodující je STAV

nu*
hodnocení

0x

passata highine, limuzinu, 96 kw s šestikvaltem, černou a k tomu chromované lišty...tak rv 2004...nebo šedou stone, a aby měl přední směrovky v zrcátku

nebrat motor 2.0 TDi 100 kw, nejčastěji značen jako BKP to je tragédie

jedinou vadou mohou být trochu zašlá přední světla, passat 3BG může mít xenony , obyčejné čiré tuningové koupíš v německu za 250 eur, origo hella jsou drahé

doplněno 25.09.13 19:38:

highline

já ho koupil v roce 2004 od Hanse v Hamburgu za 10 tisíc eur, měl najeto 145 tisíc, voněl jako nový, k němu sadu zimních kol, servisní knížku a igelitový sáček s díly vyměnenými při výměně rozvodů, COC listem a svazkem faktur ze servisu

jezdil jsem s tím 6 let bez jediná závady a při stavu tachometru 360 tisíc jsem byl nabourán hlupákem v novém berlingu, jiank bych v něm seděl ještě dnes

Kup si Passata a neboj se toho

doplněno 25.09.13 20:14:

suchen.mobile.de/...

blackboy
hodnocení

Díky, za všechny odpovědi. :) A co si myslíte ještě o sauto.cz/... že bych si nechal třeba udělat přestavbu na LPG nebo je to úplná blbost :D :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]