Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, cca roku 2007 jsem naboural starý kabriolet a strčil jsem ho do garáže udělal polopřevod a nedal značky do depozitu ani neodhlásil staré pojištění ani neuzavřel nové. Neporadí mi někdo jak se vyhnout případným sankcím od pojištovny za moji hloupost?
Děkuji
carstene, na přesný postup je potřeba mnohem více informací, abyste případně dopladl takto:
doplněno 25.09.13 07:48:@carsten Za co děkujete, nebo již víte jak postupovat?
Děkuji za to, že jsem nevěděl že stačí prokázat že se vozidlo nepoužívá a vy jste si dal práci mi oskenovat formulář kde jsem se toho dovtípil. S vaší odpovědí a odpovědí nad Vámi jsem spokojen jelikož mi pomohli narozdíl od typu za blbost se platí to mi nikodo psát nemusí to vím jako to že líná huba holý neštěstí. Momentálně se chystám na renovaci tak zdokumentuji stav vozidla před a než vyjedu na stk tak pojistím a budu doufat že vše dopadne ok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.