Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opel Vectra nebo Astra nebo...do 20 tis

Od: labradorka odpovědí: 4 změna:

Hezké odpoledne, poohlížím se po svém prvním autě, potřebuji něco na přesouvání z bodu A (bydliště) do bodu B (práce) :) Max. do 20 tis. Kč,.z toho, co by přicházelo v této cenové relaci v úvahu, mne zaujal buď Opel Vectra nebo Opel Astra... např. k Felicii mám bohužel z osobních důvodů averzi a té bych se ráda vyhla. Proto prosím o tip někoho zkušeného, co by mladé, 25 leté slečně, která má v řízení (a znalostech týkajících se aut) ještě co dohánět, doporučil?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já osobně bych vám opla nedoporučil budou to akorát pěkný kasičky mám svou skušenost a hlavně nééééé opla v dieslu je to moc velká loterie nebudu se rozepisovat proč a poradím abyste se při koupi vozu poradila vždy v nákým příslušným klubu v případě opla je to třeba zde

vectra-club.cz/... nebo zde

club-opel.com/... přeju štastnou ruku při výběru

veselymotorista
hodnocení

0x
Kup si maleho benzinoveho japonce. Jsou to nesmrtelna auta, levne dily a vubec se nekazi. Neboj se servisu, lidi jen strasi.
treba nissan almera, primera, apod.

asd*
hodnocení

0x

Punto 2 po FL, motor 1,2 8V

hodnocení

0x

to je jedno jaka kara , spis se divej na technicky stav auta

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]