Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Již delší dobu mi v hlavě hlodá nápad. Mám hodně blízko k motorismu a proto bych rád zkusil nějaký rallye závod. Mám auto o výkonu 50kw, což není moc, ale viděl jsem na internetu, že jezdí i slabší. Dokonce jsem četl ve Světě motorů asi před rokem, že jsou závody, kdy se musí určité části okruhu projet v konkrétním čase a když se projede dřív, jsou za to trestné body. Chtěl bych to po zimě zkusit, až dám auto do kupy, ale nevím, jak na to. Vlbec nevím, kde to hledat a jestli by to šlo. Poradíte mi někdo, jak to funguje, jak je to s registrací a podobně? Děkuju předem všem za odpovědi a přeju hezkou neděli.
To co Vy popisujete neni rallye, ale neco jako jizda pravidelnosti (na podobnem principu se jezdi zavody veteranu).
Obecne pro ucast v zavodu neni rozhodujici ani tak vykon auta, jako jeho bezpecnostni vybava predepsana pravidly konkretni souteze (ochranny oblouk/ram, sportovni sedacka, hasicak, nehorlave obleceni...).
Napred si ujasnete, co chcete jezdit, podle toho pak nastudujte predpisy dane souteze (zavodu) a nutnou vybavu vozidla, bez ktere neprojdete technickou prejimkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.