Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Originální xenonové výbojky

Od: 6669666 odpovědí: 4 změna:

Ví někdo, ve kterém e-shopu se dají sehnat zaručně originální xenonové výbojky?

Myslíte, že je možné, aby někdo nabízel originál výbojky za méně než 1000 kč za kus?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jděte po značce, Osram nebo Philips, to jsou 2 TOP značky. Myslím, že Osram je dražší a maličko lepší. Předloni jsem je kupoval, teď už si to tolik nepamatuju.

doplněno 22.09.13 15:37:

Mám pocit, že BMW z výroby dává právě Osram... ale ruku za to nedám :)

6669666
hodnocení

Tak s Philips nebo Osram počítám, ale spíše mi jde o to, že se tyto značky hojně falšují v Číně a pak se to prodává jako originál. Vím, že spousta e-shopů prodává právě tyhle kopie, tak potřebuju vědět, jestli má někdo s nějakým shopem dobrý zkušenosti.

Dá se třeba za tu cenu věřit tomuhle? aukro.cz/...

tak zrovna prodejcům na Aukru bych fakt nevěřil - nakoupí v Číně za dolar a prodávají za 30!

Nevím přesně jaký typ, ale podle hodnocení prodejců bych docela věřil: zbozi.cz/... popř na Heuréka. Žádný malý prodejce, co prodá 10 zásilek za měsíc.

erikch*
hodnocení

0x
Vše co si automobilka nevyrobi SMA( dnes už jen plecharina a části motoru) je originálem a " náhražkou" zároveň...jde o to ve se do auta za dobu jeho výroby montovalo...leckdy to je x různých výrobců( co se zrovna automobilce povedlo cenové nasmlouvat). takže pojem originální lze používat např.u uměleckých del ne v automobilismu...a cena je to jen o. nabídce a poptavve...
doplněno 22.09.13 15:42: Třeba i BMW dávalo a dává Hella Osram Philips a spoustu dalších...fakt je to jen o cenách pro automobilku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]