Nejste přihlášen/a.
Ví někdo, ve kterém e-shopu se dají sehnat zaručně originální xenonové výbojky?
Myslíte, že je možné, aby někdo nabízel originál výbojky za méně než 1000 kč za kus?
jděte po značce, Osram nebo Philips, to jsou 2 TOP značky. Myslím, že Osram je dražší a maličko lepší. Předloni jsem je kupoval, teď už si to tolik nepamatuju.
doplněno 22.09.13 15:37: Mám pocit, že BMW z výroby dává právě Osram... ale ruku za to nedám
Tak s Philips nebo Osram počítám, ale spíše mi jde o to, že se tyto značky hojně falšují v Číně a pak se to prodává jako originál. Vím, že spousta e-shopů prodává právě tyhle kopie, tak potřebuju vědět, jestli má někdo s nějakým shopem dobrý zkušenosti.
Dá se třeba za tu cenu věřit tomuhle? aukro.cz/...
tak zrovna prodejcům na Aukru bych fakt nevěřil - nakoupí v Číně za dolar a prodávají za 30!
Nevím přesně jaký typ, ale podle hodnocení prodejců bych docela věřil: zbozi.cz/... popř na Heuréka. Žádný malý prodejce, co prodá 10 zásilek za měsíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.