Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručení - nejvýhodněji

Od: astra* odpovědí: 11 změna:

Pěkný den, doporučíte mi, kde, resp. u koho si mám zajistit povinné ručení? Lze jej uhradit i na splátky nebo je nutná jednorázová úhrada? Předem děkuji a užívejte neděli :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

verony321*
hodnocení

1x

My jsme naprosto spokojeni s pojišťovnou Triglav. Udělala nám výhodnou cenu na dvě auta, takovou cenu nám žádná jiná pojišťovna neudělala.

mike32*

Jsem taky u TRIGLAV ... naprostá spokojenost ... na Felicii platím 1200.- ročně . Lze hradit pololetně.

jencek*
hodnocení

0x

jdi na epojišteni.cz a tam vypln udaje ono ti to ukaze nabidky všech pojištoven a cenu nejlevnějši většinou byvá slavie a platit muzes rocne pulročne a čtvrtletně.

hodnocení

0x

Máme Forda Mondeo 1,8 a ročně platíme 1.622 Kč. U Slávie. Jinak o splátkách se lze dohodnout, většina lidí to platí jednou ročně či pololetně, ale jde to domluvit i na čtvrtletní a měsíční platby. Ale problémem pak je myslet na to pořád. Při jednorázové platbě je pokoj na celý rok a není to zas až tak tragická částka, aby to člověk nedal najednou dohromady. Jaga.

stirecek*
hodnocení

0x
Splátky si můžeš vybrat měsíční az roční, dle libosti. Nejvýhodnější pojišťovnu poznáš, az někomu uděláš škodu. Zda zaplatí nebo ne...?!
umixyd9

Pojišťovna musí plnit přesně dle zákona. Pokuď neplní, tak je prakticky 100% vymahatelná úspěšnost v soudním sporu. Každý právník se toho rád ujme. Nejvíce problémů dělají právě velké pojišťovny. Mě např. Česká pojišťovna.

stirecek*
Samozřejmě máte pravdu i s Milanem, ale čistě teoreticky - někdo mi udělá škodu, nechám opravit, pojišťovna viníka nezaplatí a můžu se soudit, rok, dva, tři... A nebudu jezdit.

Stirečku, ale to může udělat každá pojišťovna. Kdybyste slyšel, jak v jedné pojišťovně mne ujišťovali, že takto nízké pojistné se mi nevyplatí, páč pak budu doplácet.. a že to dělají podvodné pojišťovny.. když jsem jí sdělil, že je to ta samá pojišťovna jen jiná pobočka... to bylo divu..

stirecek*

Milane zatím zkušenost nemám, ale když někdo udělal škodu mně, bylo to vždy v pořádku. Pojistil jsem si u stejné pojišťovny s jakou má smlouvu i můj servis/prodejce a mám to bez straostí. Zavolám, odtáhnou a opraví tak, že neplatím ani spoluúčast a k tomu ještě udělají něco navíc, třeba doplní klimu, vymění olej atd. Je mi jedno, jak to dělá, já jsem spokojený a po dobu, co je auto v servisu mám i náhradní vůz. Ale tady to navyšování umí dělat i servis. Do souseda drclo auto, nedalo mu přednost, stará fabia, škoda cca 90tis dle pojištovny. V servisu škoda mu na fábku dali vše nové, byl spokojený, ale když si pro auto přišel, tak prý musí doplatit 30tis, že se oprava vyšplhala na 120tis. Pojištovna ale nechtěla rozdíl doplatit a po nějakém jednání dal servis !bůhvíjak! slevu 30tis. Nejen pojištovny zkouší.

Každá pojišťovna se snaží všemožně zkrátit plnění, a pokud si to postižený nechá líbit, tak to tak dopadne...

hodnocení

0x

astra, mnohokrát jsem napsal svůj osvědčený postup.

Oskenuje techničák, obešlu všech 11 pojišťoven, porovnám nabídky. Porovnám internetové srovnávače. Vyhodnocení trvá několik hodin, a pak začně druhé kolo vyjednávání a licitování o ceně..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]