Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukradení auta - poškození zamykání volantu

Od: kuba24 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, ukradli mi auto, které jsem si sám našel ve sběrně. Majitel ho normálně vykoupil kompletní auto bez klíčů a TP. Údajně to tam dotáhli na laně, ale nevím jestli není poškozené řízení nebo něco, protože po vyndání klíčků se zamyká volant. Neví někdo jak to udělali, případně co bude poškozeno a kolik to bude stát oprava. Je to auto z roku 1996. Levé okno je dole, nevím jestli taky může být poškozen mechanismus stahování. Poaradí někdo? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To auto bylo nějaký vrak někde odstavený na zahradě nebo normálně pojízdné? I kdyby to byl vrak - chce to prvně řešit s policií. Třeba se jí podaří pachatele dohledat a ten bude muset škodu zaplatit. Takhle na dálku poslepu těžko víc poradit.

kuba24
hodnocení

Bylo to starší kompletní auto, které stálo delší dobu bez užívání z důvodu soudního sporu o vlastnictví. Mě spíše zajímá kolik by stála oprava poškození zamykání volantu a stahování levého okna přes které se zřejmě dostali dovnitř.

Pokud míníte tutlat co je to za auto, jak vám má na tohle někdo odpovědět?
kuba24
hodnocení

je to opel combo 1.7D, rok 1996.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]