Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jak je to v případě, že chci udělat evidenční kontrolu u auta, které má propadlnou STK? V létě jsem přijel s autem na STK Baladran v Lysé nad Labem a paní u okénka mne vyrazila s tím, že auto má propadlou STK, takže mi evidenčku neudělá, že musím si udělat jedině celou STK. Tak jsem se nasr... otočil s přívěsem a dojel do Nymburka a na STK Špára mi udělali evidenčku bez problémů.
Chci se tedy optat, mají právo na STK požadovat k udělání evidenčky, abych měl platou technickou? Já vozidlo pak rovnou vkládal do depositu. Ale teď mne díky stihnutí vyřešení polopřevodu do účinnosti novely zákona o odpadech čeká evidenčka u dvou aut, co mají propadlou STK a jsou v depozitu.
Zdravím,
evidenční kontrolu jsem absolvoval před 3 lety s autem, které mělo 3 roky propadlou STK a emise a navíc mělo doklady uložené už rok předtím v depositu a zcela bez problémů - nikdo po mně nic nechtěl, prostě jsme tam auto na vleku dovezli, technik zkontroloval čísla, já zaplatil, dostal jsem papír a jel jsem auto přehlásit na sebe (takže převod auta "v depositu"). Nebyl problém.
Já právě mám dvě auta v polopřevodu a obě jsou v depozitu s propadlnou STK a čeká mě v tomto týdnu evidenčkau obou, tak se radši právě ptám jestli se něco nezmělo a zda mělo pravdu STK, který mne vyhodilo, že nemám platnou TK (což mi přijde jako hovadina, ale tetka u okénka byla neprůstřelná ) a nebo to jinde jen neřeší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.