Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer;
Mám motor škoda 1203 a chci ho dát do trakturku , ale nevím jak zapojit ekektriku .Stačílo by mě jen základni jen aby se nastartoval , spinací skřínku mám z jawy 250 a startovat bych ho chtěl tlačítkem jak na traktoru . Dík za rady
Kontrola činnosti dynama.
Regulační spínač dobíjení má zpravidla dva kontakty , jeden kontak regulační a druhý spínací. Pokud je vše dobře zapojeno , sejmete-li klínový řemen a ručně krátce sepnete kontakt spínací , musí se dynamo roztočit jako elektromotor.Pak je i dynamno bez závad.
Tady bude ta závada. Překontrolovat uhlíky , vyčistit kolektor.Může dýt vadné i vinutí.U kolektoru musí být separační hmota mezi jednotlivými lamelami vyškrábána do hloubky cca 0,3 až 0,5 mm. Pokud to nepomůže pokusit se vyměnit rotor.
doplněno 20.04.09 09:11:Doporučuji ještě jednu kontrolu před demontáží.Jde o kontrolu činnosti dynama naprázdno bez el.zatěže.
Při odpojeném dynamu , připojte na hlavní svorku (D+) citlivý voltemetr nebo ampermetr a ručně razantněji otáčejte řemenicí ve směru otáček . Je-li dynamo vpořádku , přístroj musí ukázovat pozorovatelnou výchylku.
Toto je možno také provést za chodu motoru , ale musí se použít jen voltmetr s větším rozsahem npř. 20 V a více.
to já bych dynamo nahradil alternátorem. Uvědomte si, že budete častěji startovat a dynamo tak rychle nedobije jako altík. Měl jsem s dobíjením problémy u VZV, kam jsem namontoval motor z trabanta. Stále jsem dobíjel baterku, nežli jsem dal altík 12V.
Mám po problémech.
Myslím , že to neni zcela tak.Vždyť akumulátor dobíjíme proudem 0,1 jeho kapacity a to je při správné funkci schopno dodat i dynamo.Používání alternátoru má jiné hlavní důvody.
Miro, nemusíte se mnou souhlasit, ale já to mám vyzkoušeno!
doplněno 20.04.09 21:31:kdyby byl altík a dynomo stejné, proč by se montoval altík?
u svého traktoru s motorem 1203 jsem dynamo nahradil altíkem z favorita (má v sobě i regulátor), zdá se mi to lepší.
Tzv. Altík má tyto výhody vzhledem k dynamu:Vyberte si převažující důvody jeho používání .
Je menší a lehčí , je jednodušší , méně poruchovější a méně náročnější na údržbu , je výrobně levnější , ale dražší a dodává dostatečný elektrický proud i v nižších otáčkách .
Tak jsem zjistil že už dříve jsem vyměnil dynamo za alternator ze škodovky 120 .sehnal jsem na zkoušku jiny z funkčního auta . Kontrolka pořád svítí , je to zapojení stejný jak u toho dynama?
Tak je něco špatně. Všechno rozpojit prohlédnou kablíky a připojení. Zkontrolovat, zda někde není drát ve styku s kostrou, zejména přímo na alternátoru, na kontrolce, nebo na spínací skříňce. Pasuje relé k alternátoru? Není na relé někde dotyk s kostrou?
Tak jsem to kontroloval nikde se nic nedotýká , když vytáhnu klíče ze zapalování a zmáčknu kontakty na rele tak se sepínají jako kdyby tam byl přad proud . Na alternátoru je ještě jeden vývod na zapojení zkoušel jsem ho zapojit na 30 ale pořád svítí .
kontrolka dobíjení je zapojena tak, že po zapnutí jde do jednoho vývodu žárovky 12V, druhý vývod je napojen rovněž na +altík (regulátor). Po zapnutí klíčku utíkají voltíci plusoví do žárovky, mínusoví voltíci utíkají z alternátoru do žárovky. V žárovce se srazí a svítí.
Pak se vozidlo nastartuje a altík dodává proud. Opět utíkají voltíci plusoví do žárovky (od klíčku) a utíkají voltíci plusoví od alternátoru. Jelikož jsou oba plusoví, tak se v žárovce zkamarádí a nesvítí!
Máte schéma?
Pane milane ,
To je trefné a zajímavé zajímavé vysvětlení . Je to přeně tak. Samozřejmě správný okamžik nastane až se vyrovná napětí akumulátoru s napětím alternátoru (dynama) , kdy se to stane zařídí regulátor. miro.
Tak jsem to zkusil tak zapojit motor chytne ale kontrolka pořád svítí . Zkoušel jsem i vyměnit relé . Čím by to mohlo ještě bejt.
Tento alternátor tam mám . jak je dole ten vývod má být někde zapojený , zapojený to mám jak je nakreslený výše( od miro). Jak se alternátor zkouší jestli je dobrej je to stejný jak u dynama a jak zjistit jestli je dobrej regulátor.
na altíku dole je šroub M6, z něj silný žlutý kabel ke starteru, R a M na regulátor podle písmen, a "15" k žárovce. Na druhý vývod žárovky je +12 V od klíčku.
nezapomeňte na pojistku proti zkratu!
Tak jsem to zapojil ale pořad mě svití kontrolka na dobijení , ale motor normalně chytá . Posilám i schema zapojení ale je to kreslený v malovani tak se nezhrozte .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.