Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo o Online plánovači trasy, který umí sám trasu optimalizovat?
(zadám odkud a kam, pak třeba 5 průjezdních míst a mapa mi je sama seřadí do optimálního pořadí)
Tuto funkci používám na navigaci IGO, ale potřeboval bych nějakou verzi pro PC.
A co je podle tebe "optimalizace"? Na Mapách si přece můžeš zvolit, jestli chceš trasu nejkratší nebo nejrychlejší, jestli po placených úsecích nebo mimo ně atd.
Ano je, kdyby to nebyl problém tak to neřeším.
Pokud jedete jen přes 1 místo tak je to jasné, ale když máte třeba 5 různých tak to trvá než to ručně nastavíte.
Tam je nejlepší znát tu trasu podle sebe, nastudovat mapy, žádná navigace Vám to nenahradí, může pomoci, ale představu o trase Vám nenahradí. Já, když někam jedu, tak si nastuduji cestu( například, zjistím, že, je tam na cestě něco zajímavého, kde se zastavím). I ty dopravní informace jsou někdy zcestné. Např. jel jsem z hor přes mnichov a dopravní zpravodajství hlásilo objíždku, nějak jsem to nevnímal, najednou blikačky, auto rozsekané v příkopě a na dálnici seděl vrtulník, to vypadalo na dlouho. Nakonec to dopadlo dobře, vrtulník se zvedl, sanitky se rozjely a mohlo se pokračovat dál (docela jsem přál těm postiženým, aby to snad přežili). Tak že asi tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.