Nejste přihlášen/a.
Nemáte někdo zkušenosti s tím jak dlouho trvá v Hradci králové, než člověku vydají řidičák (od podání žádosti do vyzvednutí)?
Zákon tuším říká 3 týdny všeobecně.Ale to neznamená,že nemůžeš jezdit.Buď máš starý a nebo ti dají,na základě něčeho / třeba potvrzení o zkoušce/,kus papíru,který jako řidičák platí
pokud si žádá o vydání řidičského průkazu po autoškole, tak v žádném případě jezdit NESMÍ!
Prakticky vydání trvá 2-3 týdny.
Prosím vás kluk si udělal řidičák B a než dodělal zkoušky tak se přestěhoval do jiného kraje tak konkrétně bydlel v karlovarském kraji a tak si tam šel zažádat o vydání a tam mu řekli že si musí za žádat v mostě když tam má trvalý pobyt a zajímá mě zda je nato náka lhůta protože tam chodí do práce a nemá čas sito vyběhat tak mám starost zaněj aby mu to třeba nepropadlo neví někdo jak to chodí děkuji za pochopení
.Ale to neznamená,že nemůžeš jezdit.Buď máš starý a nebo ti dají,na základě něčeho / třeba potvrzení o zkoušce/,kus papíru,který jako řidičák platí
Jestli vy máte řidičák, tak ho vraťte, u nás se na papír nejezdí. Na vydání je lhůta.
Jetli vy máte řidičák, tak ho vraťte
Pokud jsem splnil zákonné podmínky pro získání řidičského průkazu či jakéhokoliv jiného oprávnění,pak nesmím být omezován na svých právech takovou činnost vykonávat ode dne nabytí účinnosti oprávnění. K tomu mi nesmí bránit jakékoliv lhůty na činnost úředníků k vydání čehokoliv. To snad platilo dříve,ale dnes nemohu být na svých právech jakkoliv omezován.Račte se nejdříve seznámit s legislativou a pak dělejte chytrého. Já nemám rád tyhle a podobné webové stránky právě proto,že mnohý sem nepíše fakte,ale jen své oměnky.
Systém výdeje řidičáků nevymýlší úředníci v HK, domnívám se že jsou i z HK podklady k výrobě kartiček odesílány do centra denně.
Protože ŘP se lisují CENTRÁLNĚ, nejde tedy o to že by byly úiřednoce pomalé nebo líné, jd eo to kolik ŘP se ve kterém momnentu musí zpracovat. Vzhledem k povinné výměně některých ŘP do konce letiš., croku si vovolím tvrdit že do 110 dnů budete mít ŘP na úřadu.
Mimochodem u nás není anarchie a pokud je ŘP k něčemu nutný, například pokud jeho předožení vyžaduje zákon 361, tak jeho nepředložení znamená neschopnost splnit zákonné požadavky,. jinak řečeno jde o porušení zákona. Bez ohledu na pseudoakademické debaty o svobodách a občanských nebo lidských právech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.