Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistím kolik mám bodů

Od: kadlicka odpovědí: 4 změna:

Prosím Vás, věděl by někdo a pověděl mi, jak se dopídím stavu svých bodů? Mám obavy, že jsem asi před měsícem jela poněkud rychleji a že byl o tom pořízen důkaz. Sice mě nikdo na nic neupozornil, ale něco mi říká, že bych neměla být v klidu. Děkuji za Vaše odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dotaz*
hodnocení

0x

ceskokrumlovsky.denik.cz/... např. tady se dozvíš, že to zjistíš na czechpointu

aktualne.centrum.cz/... tohle je pro řidiče z Prahy

martini*
hodnocení

0x

Na dopravním inspektorátu nebo teď prý na poště. Ale ještě bych počkala, bude chvíli trvat než to zpracují. Pokud tam nic nebude do roka, bude to ok

jarda2*

Tak hlavne body nemohou byt prideleny, pokud prestupek nebyl resen - na miste nebo ve spravnim rizeni... Takze bych v klidu pockal, jestli prijde nejaka vyzva k podani vysvetleni a dle okolnosti se pripadne pripravil na to vysvetleni ;)

wroclav*
hodnocení

0x
Pokud Vám nepřišla obsílka k projednání přestupku a Vy nezaplatila pokutu,čímž by jste s přestupkem souhlasila,tak Vám nikdo nemohl připsat žádné body,takže klídek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]