Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych si pořídit rychlé auto v naftě. Nafťáka jsem teď měl a chci zase ale musí to být hodně svižné a mě nic nenapadá kromě Fabky v RS a ta se zase nevejde do ceny a ani se mi moc nelíbí. Cena do 100 000...Jediná podmínka je že to musí být svižné..Díky
koupíš diesla a necháš načipovat u odborníků já si ted nechal svojí oktu poladit na 109KW a zdá se mi to svižný dost
jedině alfa, pětiválec JTD 2.4...
no a pro člověka netrpícího finanční nouzí už jen nový motor 4.2 TDi , co se montuje do cayaenne a touaregů, má ro kroutící moment asi 870 Nm
Alfa Romeo, buď starší typ 156 2,4 JTDm s novějším motorem, 129kW/385Nm, nebo novější 159 2,4 JTD, výkon 147kW/400Nm... Je třeba dobře hledat, zvlášť pak v Německu, nebo ještě lépe v Itálii se dají sehnat krásný kousky za skvělý peníz, Itálie navíc v zimě nesolí.. Do uvedené částky se určitě vejdeš a při troše trpělivosti najdeš auto s příjemnostma, jako kůže, xenony, navigace, tempomat, dvouzonovka, šestikvalt, atd.. A hlavně zátah toho motoru...a bez čipu..
Doporučuju Alfu. Já sám mám Alfu 155, r.v. 1993, motor 2,5TD a kroutíci moment 295nM, který často nemají ani nové koncernové vozy a spotřeba 5 - 8 litrů. Ceny dílů jsou leckdy nižší než u Oktávek. Pokud chceš auto přeci jen novější, tak motor jTD je absolutní špice (např. v AR 156), Fiat tento typ motoru jako první vynalezl a od něj se odvozují i motory vyráběné třeba v Japonsku.
Tyhle auta seženeš do 100tkč
155tky do 30tkč, 156tky do 100tkč, dle typu, faceliftové jsou i dražší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.