Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké rychlé auto v naftě

Od: pe1tr odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chtěl bych si pořídit rychlé auto v naftě. Nafťáka jsem teď měl a chci zase ale musí to být hodně svižné a mě nic nenapadá kromě Fabky v RS a ta se zase nevejde do ceny a ani se mi moc nelíbí. Cena do 100 000...Jediná podmínka je že to musí být svižné..Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

koupíš diesla a necháš načipovat u odborníků já si ted nechal svojí oktu poladit na 109KW a zdá se mi to svižný dost

pe1tr
hodnocení

Ale když načipuju ten motor víc než je zdrávo tak po 20 tkm jde do háje ne?

proto píšu to nechávat dělat odborníky já byl zde zrovna maj akci auto šlape jak hodinky a nehulí

chiptuning.cz/...

pe1tr
hodnocení

Já měl teď Fabku 1.9 TDi po čipu a hulilo to jako prase. Mě tp teda nevadilo. Když mě se mě někdo lepil na pr*el tak jsem ho vyčudil :D...

nu*
hodnocení

0x

jedině alfa, pětiválec JTD 2.4...

no a pro člověka netrpícího finanční nouzí už jen nový motor 4.2 TDi , co se montuje do cayaenne a touaregů, má ro kroutící moment asi 870 Nm

waltr1*

jtd je dost dobry svižny disel lze jen doporucit a ani moc nežere asi se da zvažit i nejaka toyota nebo ten vetsi comonrail

ale ta alfa je i v cenove relaci

hodnocení

0x

golf IV ASZ, ibiza ASZ (96kw)

danecekdan*
hodnocení

0x

Mrkni na Seaty - Ibizy, Leony.

henkka*
hodnocení

0x

Alfa Romeo, buď starší typ 156 2,4 JTDm s novějším motorem, 129kW/385Nm, nebo novější 159 2,4 JTD, výkon 147kW/400Nm... Je třeba dobře hledat, zvlášť pak v Německu, nebo ještě lépe v Itálii se dají sehnat krásný kousky za skvělý peníz, Itálie navíc v zimě nesolí.. Do uvedené částky se určitě vejdeš a při troše trpělivosti najdeš auto s příjemnostma, jako kůže, xenony, navigace, tempomat, dvouzonovka, šestikvalt, atd.. A hlavně zátah toho motoru...a bez čipu..

theli
hodnocení

0x

Doporučuju Alfu. Já sám mám Alfu 155, r.v. 1993, motor 2,5TD a kroutíci moment 295nM, který často nemají ani nové koncernové vozy a spotřeba 5 - 8 litrů. Ceny dílů jsou leckdy nižší než u Oktávek. Pokud chceš auto přeci jen novější, tak motor jTD je absolutní špice (např. v AR 156), Fiat tento typ motoru jako první vynalezl a od něj se odvozují i motory vyráběné třeba v Japonsku.

Tyhle auta seženeš do 100tkč

155tky do 30tkč, 156tky do 100tkč, dle typu, faceliftové jsou i dražší.

Na takovy objem nic moc zavratneho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]