Nejste přihlášen/a.
Při výměně autobaterie se mě zakodovalo radio.PIN jsem bohužel stratil(.Pomůže mi někdo k nápravě.Předem děkuji Petr
Taky se mi stalo taky. Nastesti jsem nasla kod v manualu auta Ale jinak rozkodovani (to jsme jeste netusila, ze ho najdu) by stalo asi dost penez, kamarad automechanik rikal, ze nezli by to rozkodovali za penize, tak za to samy muzu mit novy radio
Tak nevim, zda vam to k necemu bude. Ten kod mam nalepeny samolepkou v AUdio system Ford, manual. Nemate ho tam taky? Mala knizecka. Ja ho poprve prehledla, ale je tam. Klidne zkuste 2770. Vim, ze pri zadavani jsem to poprve zvorala a pak to hlasi CEKEJ 30min...Takze.."1" zmacknout 2x, "2" sedmkrat..atd. z vidim, mate tady od jednoho ctenare odkaz Tak at se trefime
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.