Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Injector cleaner

Od: tlustoprd* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den rádci mám tenhle injector cleaner aditiva.heureka.cz/... píšou ,že mám hodit celou lahvičku 200ml do nádrže 50-60 litrů ,ale kolik mám hodit teď když mám v nádrži cca 13 - 14 litrů?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x
Tohle patří do rubriky Škola. To vázna nedokážes spočítat rovnici se dvěma zlomky?
0,2/50=x/14...
doplněno 17.09.13 10:56: *vážně nedokážeš

Ano, ano. Jednak jde o "problém" tzv. kupeckých počtů, jejichž neznalost je nedostatkem všeobecného vzdělání a jako taková by měla být významnou překážkou pro řízení motorového vozidla... jednak jde o to, že efekt přípravku je dán i tím, že se celá dávka spotřebuje tak jak je, to zn., že bude působit nejméně po předpokládanou dobu, než se celá nádrž benzinu v motoru spálí. Vypozoroval jsem, že když se s tím tzv. šetří - tedy ředí pro 20 l apod, není efekt skoro patrný, než když se nalije celá dávka a doplní plná nádrž a tak se pak celá "vyjede". Pravděpodobně je také důležité napřed aplikovat roztok a pak benzin kvůli dobrému promíchání.

Toť názor obyčejného člověka a selského rozumu.

ister
hodnocení

0x

Najlepšie natankovať plnú mádrž a potom doplniť aj plnú dávku.

Druhý postup. Vypočítať percentuálny podiel medzi 60 l a 13 l. Potom % medzi plnou dávkou a aktuálnou.

Ja som používal Castrol prípravok do benzínu, v zime, proti zamrzaniu a čisteniu sviečok . Aj na vozidlá s katalyzátorom a v záruke . Na fľaške, 1 l, je aj dávkovanie na drobno.Tuším jedna tisícina, alebo stotina, už to naspamäť nepamätám. Dávkoval som to injekčnou striekačkou, jedno tankovanie, okolo 30 - 40 l benzínu, pridal som 15 - 30ml prísady. Jedna fľaša 1 000 ml mi vydržala celú zimnú sezónu, tankoval som mesačne 1 - 2 krát, 30 - 40 l benzínu . Predtým som požíval Velfobín, ale ten vychádzal cenovo drahšie a muselo sa miešať s väčším pomerom.

nu*
hodnocení

0x

nejdůležitější je že tato estépéčkla vůbec nefungují,,,,nepředpokládám že se cleaner spadnul z nebe, leje se jedna lahev na celou nádrž a za ty prachy se dá koupit VIF aditivum které je účinnější a dávkují se jen 3-4 víčka na nádrž

kup si brýle a příště si objednej VIF aditivum, je do naftry i do benzinu

hodnocení

0x

tdipower.sk/... tady je kapka praxe :D

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Hoď do nádrže celou lahvičku a ani ji neotevírej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]