Nejste přihlášen/a.
ahoj chci se zeptat co si vybrat.chtěl jsem si koupit vw golf plus 1.9tdi r.v. 2005 po prvnim majiteli ale z nemecka ma najeto 150000km overenych a cena 170000kč a ted mi znama nabidla svojeho vw golf plus 1.6 benzin r.v. 2007 a najeto ma 50000km a cena 175000kc kupovala ho v cesku.najezdim rocne asi 10000 kilometru.tak poradte co koupit diky
Vzal bych to v lepším stavu, na dálku říct nejde který = nutno prohlídnout někým kdo ví na co koukat.
Záleží kde a jak jezdilo, jak kvalitní byla údržba. To německý klidně může být v lepším stavu než o dva roky mladší s třetinovým nájezdem - stačí ženská co pálí spojku, řadí přes zuby, jezdí po rozbitý silnici tak že vymetá díry a opravuje za levno s dílama od ťamanů. A naopak, němec může taky jezdit po poli, dávat zahulit studenýmu motoru a koupit nejlevnější čínský gumy. Ale větší pravděpodobnost je ta, že němec jezdil po lepší silnici, tankoval kvalitní naftu a údržba byla v D VW servisu kde údržbu dělají tak jak se má.
fyzická osoba v německu také prodává auto s druhou sadou pneu, se servisní knížkou atd...a není problém koupit auto po velkém servisu, já tak koupil v SRN už tři, po první výměně rozvodů, s novou TP a sadou zimních kol...v SRN je to běžné a lidé tam o auta pečují
a golfík s motorem 103 kW a šestikvaltem jede jinak než 1.6
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.