Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
na voze opel tigra mi klepe při jízdě do pravotočivé zatáčky TZV. "homokyneťák" to mi řekli v servise.
Zajímalo by mě co to vlastně je a kde se přesně nachází? Kolik tak stojí?
Je to rozdíl mezi pravým a levým když ho budu kupovat?
Děkuji všem
Homokinetický kloub je kloub mezi spojením poloosy a kolem(přenáší pohyb převodovky na kola),kdyby tam nebyl nešlo by zatáčet(u auta který má náhod na předek),najdete ho těsně za brzdovým kotoučem-taková koule s prachovkou.Cena je podle výrobce(podle roku výroby a jestli je to originální díl nebo druhovýroba),doporučuji se pozeptat po prodejnách nebo internet.Rozdíl mezi pravým a levým není.
ahoj moc Ti neporadím, snad jen zadat homokynetický a naješ toto : search.seznam.cz/...
zde už určitě něco najdeš
to máš ještě dobrý, že ti řekli homokyneťák, muj známej byl v servisu, taky mu klepal kloub a zaslechl jak si machanici mezi sebou povídaji "to bude vymr..nej homouš"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.