Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia zatekaní

Od: jirinn odpovědí: 8 změna:

Zdravim

mám problém se zatékáním vody u Feldy do interiéru v části u spolujezdce viz. foto a také v zadu za spolujezdcem. Potřeboval bych poradit kudy tam nejspíš zatéká a jak se toho zbavit

Díky :)

Felicia zatekaní

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vzadu za spolujezdcem je to kde? Po sloupku nebo po podlaze?

kratast*

u spolujezdce to bude pravdepodobne celním sklem. jednou jsem to resil u svoji feldy. pomuze silikon a objet nejlepe cele okno, spatne se to hledá.

gumidek*
hodnocení

0x

Pojistkovka je vlhká? Ta tlumící hmota pod palubkou (PUR pěna -- molitan) je promáčená?

Pak zatéká těsněním čelního skla. Vyrezne okení rám skeletu, odchlípne gumu a teče to. Guma je navíc po létech ztvrdlá. Vyřízněte gumu, opravte kovový rám (zbruste smirkem v místě koroze, zatřete barvou, obruste do roviny a dejte nové těsnění.

doplněno 15.09.13 21:59:

Hagusy jsou volné? Někdy tudy stéká A sloupkem na zmíněné místo.

jirinn
hodnocení

Pojistkovka je suchá a pod palubkou to je taky suchý

V zadu jsem nenašel kudy to teče..

jirinn
hodnocení

Hagusy nemám .. musim se na to zitra ještě pořádně podívat. Někde jsem četl že tesnění u dveří se dá nějak naříznout aby voda lépe odtékala

gumide

To bych raději nedělal. Jiným feldám nezatéká a těsnění mají stejná. Možná si posuň kování zámku, ať dveře více doléhají.

jirinn
hodnocení

Tak jsem dneska koukal a draty co vedou do zadu pod lištou jsou ve vodě a dozadu stejka voda po sloupku mezi dverma.

hodnocení

0x

Nejlepší řešení je výměna čelního skla zdarma na povinné ručení.Tak jsem to vyřešil já ve feldě krásně suchoučko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]