Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto maximální částka 50.000Kč

Od: terka94 odpovědí: 10 změna:

Ahoj, přemýšlím o koupi nového auta... Rozmýšlím se nad čtyřkovým golfem, A3 nebo A4... Můžete mi poradit, co by bylo výhodnější? Nebo nějaký jiný typ? :) Auto budu mít dotáhnuté z Německa... Ráda bych něco pohledného, ale zároveň vhodné na spotřebu. Rozhodně mám zájem o benzín, než o naftu. Děkuji :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Aha..Takže máte počítím 50tis a ani o chlup víc...Počítejte s tím, že pokud si koupíte jedno z výše uvedených aut, můžete do nich obratem otočit dalších 30tis. Ale to samozřejmě nemusí být pravidlem...Ale Audi třeba mají obecně veeeeeelmi drahý servis, proto spíš toho Golfa. Pokud ovšem máte ještě nějaké peníze stranou, tak to neřešte ;)

haftbefel

kupte golfa sice vam skoro nic nezbyde ale jeto nenaročny auto,a3 je v inzerci dražsí než a4 a a4 je určitě lepsi volba i když na a3 jsou dily poměrně vklidu a jeto vcelku nenaročne auto,ale a4 zase ma třeba uplně jiny dily rok 96 a 97 nebo 95 v podstatě na a4 to chce skoro vždy nový díly,audi je přes díly a na opravy a servis jednoznačně mnohem draží než bmw a zas audi se s bmw nemuže rovnat.Jeto jednoduchy nejdražsi na pořízení je golf nejlevnějsi a4 na provoz je nejlevnějsi golf a je i o neco min poruchovy opravy jsou vcelku levné ale zase audi je zhlediska designu hezčí jeto na vás já bych si vzal asi a4 1.9tdi ale jeto muj nazor

hodnocení

0x

jo vem golfa 4ku klidne nebo octu , jen das tak 10hned pryc , jen rozvody cca 6-7haku , oleje , filtry , brzdy , cepy ...

terka94
hodnocení

Do nafty se mi právě moc nechce no a tak nějaký jinačí značku by jste doporučili? :)) Co by bylo v pohodě? :)

haftbefehl

taky nejsem fanousek nafty ale tak jezdis za pusu,hlavně nic francouzkyho a italskyho od koncernu bych benzinovy auto radsi nebral co třeba bmw,nebo honda civic to ma znamej civic 1.4 1996 66kw jezdi za 6.5 a zavadu to nemělo za pět let žadnou a jezdi to fakt rychle natu naten objem taky jeto lehky a maly ale ja zas moc ty japonsky auta nemusim nelibisemě

honzs*
hodnocení

0x

Kolik km ročně najedeš? Jestli by se ti nevyplatilo LPG. Já bych se naopak porozhlédl i po fr. vozech, např.
tinyurl.com/...

doplněno 15.09.13 22:15:

OK, kombíka ne.
Jinak při těhle km by se ti plyn už vyplatil, ale jak myslíš :)

terka94
hodnocení

V combi auto nechci :) a plyn asi taky ne. Nalitam plus minus 2000-3000km/ mesicne

tomaslad*
hodnocení

0x

Hlavne bacha, at to nema prevodovku s oznacenim DUU.xxx.xxx. Konstrukcni problem se strihlymi nyty na diferencialu - prevodovka kaputt, prorazeny blok, olej tece ven a do spojky.

VW do daval do octavie, audi a3, vw golg, seat. Me to odeslo na Oktavce po pul roce, r.v. 1999, otec pritelkyne ma Toledo, asi r.v. 2000 a ten samy problem. V nemecku si na repase DUU prevodovek udelali sami velkej business, zakazniku maji fronty.

terka94
hodnocení

Dobré vědět, děkuji...

nu*
hodnocení

0x

nejlepší auto je yaris, a s motorem 1.8 VVTi se nechytá haudi ani IV golf

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]