Nejste přihlášen/a.
Příští rok plánuju prodávat auto, jaké všechny věci musím provést, abych byl potom z obliga?
Kupní smlouva každému po jednom, předávací protokol ve kterém je výčet dílů a doporučená výměna (jako provozní kapaliny, filtry apod.), stav vozidla, výbava vozidla a věci co k autu přidávám, to také každému pojednom, tam bude i prohlášení kupujícího, že měl možnost auto projet, prohlédnout, seznámit se s jeho technickým stavem, že na něj nebyl kladen žádný nátlak, a že cenu považuje za přiměřenou, já prozměnu prohlášení, že jsem mu nezatajil žádné vady které by měli vliv na stav popř. jízdní vlastnosti auta a jeho cenu.
Samozřejmě ve smlouvě jméno, příjmení, adresa, datum narození, číslo dokladu od obou, cena v číslech a slovně, značka, typ, motorizace, provedení, vozidla, VIN, číslo TP, ORV, najeté kilometry.
Mám to celkem na 4x A4 stránky, všechny stránky podepsat, nechat ověřit podpisy na poště a na magistrátu to rovnou i s tim novym majitelem na něj hned odhlásit, tam mu předám doklady od auta, peníze mi dá na ruku, já mu dám klíčky, zamávám mu. Na ČKP pošlu naskenovanou kupní smlouvu a na pojišťovně zruším autu pojistku?
Je to tak, nebo jsem ještě na něco důležitého zapoměl?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.