Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centralni zamykani

Od: haftbefehl odpovědí: 5 změna:
Dobry den,mam problem a centralem,zamkne auto klidne na sty pokus baterky sem menil druhy natom neni o moc lepe navic se rozpadaji myslite ze je vada v klicku? Popripade potadte kde v brne nechat udelat novy kolik to cca stoji? ,coje ktomu potreba? Predchozi mam znacky keetec dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

skus ten problém popsat lip začni tím co je to za auto a jestli je ten centrál origo či dodělán dále pak jestli ta dálka je origo či dodělána origo je v klíčku dodělávka je přívěšek na klíčku dále co se ti rozpadá? skus dát fotku

lojzo*
hodnocení

0x

central pracuje na vysielani informacie z kluca a prijma ju riadaca jednotka centralneho zamykania..vacsinou tie primacie jednotky odchadzaju takze problem bude najskor tam...ak sa vtom vyznas mozno treba bude vymenit nejaky ten kondenzator, su to suciastky ktore sa chovaju skoro ako tuzkove baterky takze pod napajanim sa nabiju a dodavaju energiu dalej..pokial tieto kondenzaroti su zle, tak cez ne energia len tak slabo pretecie...

haftbefehl

central je tam z vyroby ale od puvodniho majitele sem dostal neorigo keetec asi to nechaval dělat znovu zámky jsou vsechny zaslepeny tim je to horsi že auto nemužu zamknout jeto bmw e36 coupe rv 1996 central jako bliká ale zamče auto naposte snad prostě to funguje na dobry slovo,takže i kdybych nechal udělat novej central chyba muže byt jinde? jinak sněma kondenzatorama a toto kde se to v autě nachází? případně kolim by mě to stalo ta oprava? děkuji

aha takže máš dodělávanou uni dálku od keetecu takže je možný že ti odchází dálka -ten přívěšek možná sou vymačkaný tlačítka na ovladači možná by jen stačilo jí rozebrat očistit a naohejbat kontakty baterie -baterie je měněná?

nebo najít tu řj od tý uni dálky zjistit typ a na netu si sehnat nový ovladače

další možností je sehnat komplet jinou uni dálku a tu si dopřipojit ke stávajícímu centrálu cena uni dálky cca 500-2000kč záleží co od ní očekáváš a práci bych viděl do 700kč záleží na koho natrefíš

haftbefehl

dneska jsem si stim hral baterky sem měnil dvakrta za dva tydny dneska to začlo najednou fungovat,jak jste psalůi že se ten centrál musí spárovat s klíčkem,tak jsem vzal druhy klič od auta předtim sem tam měl rezervni,tak jsem vzal ten origo tam je naka dioda a nevim jestli se ten central stim sparoval ale najednou to začlo perfektně fungovat možná ten druhý centrál reagoval jen na ten druhý klíč a proto to blblo, je i toto možné? asi se ptam blbě ale nerozumim elektronice ale tak snad to poslape,diky za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]