Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silonová pouzdra u Jawy 21

Od: jawa123 odpovědí: 2 změna:

ahoj.koupil jsem si nové silonové pouzdra na jawu 21 a první pouzdro sem tam natloukl a poté že tam zasunu kluzák jenže přez to pouzdro se mi kluzák nedostane dál tak sem do něj bušil a sekl se.Sice jsem ten kluzák už vydělal jenže to pouzdro tam zůstalo.Je to divný. Prosím Poraďte mi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

saman47*
hodnocení

4x

Pouzdro se má do otvoru nalisovat a potom otvor v poudzře vystružit stavitelným výstružníkem přesně na takovou vylikost, aby kluzáky bez vůle a s malým odporem v pouzdrech klouzaly. Pozor na stružení, pokud se to přežene a otvor v nich je veliký, pouzdra se můžou vyhodit a může se začít znovu. Chyba se nedá opravit.

přesně tak,narazit vystružit,namazat a složit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]