Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citroën xsara - nefungují světla, směrovky,

Od: romshat odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

stala se mi závada na citroënu xsara 1.9 diesel. Přestaly fungovat světla, směrovky, výstražné, el. stahování oken, centrální zamykání a někdy auto nechce ani nastartovat. Když to bylo napíchnuté na diagnostiku BSI tak to psalo že je všecko nepřítomno, a když se to opravilo aby to bylo správně a zkonfigurovalo, tak to bylo pořád stejné. Chce to ňáký 5ti místný kód o kterém nemám páru. Po 3x špatném zadání to mám zkusit za 15 minut. V čem může být chyba? V komfortní jednotce nebo v pojistkách? Zkrátka je to všecko celé zpřeházené v tom autě a nefunguje nic.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak hlavně, pojistky už byly zkontrolovány, případně vyměněny?

romshat
hodnocení

Ano pojistky jsou v pořádku.

hodnocení

0x

Dám dvě rady-1.Zkus jít na citroeny.cz nebo citroen-club.cz (nwn zda xsara club je,je BX i Xantia) a tam prohledat forum a popř dát dotaz.

2.Projdi ukostření-jak spoje AKB-kastle,motor,převodovka event veškeré kostřicí body.

PS-kontroloval jsi i pojistky (pkd je má jako Xantia ) i v motorovém prostoru? Ještě další co mne tak napadá-u BX a tuším i u Xa se stalo žeodešla spínačka (el.část) -je to OK?

doplněno 12.09.13 21:06:

PPS ještě je možné zjistit data na service.citroen.com ale asi tam zjistíte více na placené verzi než bez registrace nebo s registrací ale zadara.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]