Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Jsem v prékerní situaci, a nevím si rady. Ztratil jsem veškeré doklady od auta(malý, velký TP,POV,Evidenční kartu, ale vše kromě POV bylo ještě na starého majitele, který si na sebe stále auto nedohlásil, bylo v polopřevodu) - nechal jsem desky na střeše. Ještě ted si řikam jak jsem mohl bejt tak otroubenej. Auto jsem koupil před pár dny, a včera jsem s ním byl na Evidenční kontrole, a zítra mělo jít auto na přepis. tak se chci zeptat, jak by jste mi poradili? Já bych si nejradši vytrhal všechny vlasy na hlavě za svojí hloupost! Jen čekám za zítřek jestli tohle vše náhodou neodnese nějáká dobrá duše, která našla na PČR nebo Městský... :/ Dnes už jsem volal a nikdo nic. Děkuju za každou radu...
No, asi bych zavolala puvodnimu majiteli, aby s obcankou sel na registr vozidel a tam vse dohledat a nechat udelat duplikaty...Ale Vy nejspis budete vse platit. On poskytne obcanku, vy znacku (SPZ) a doklady se holt udelaji znova. Jeste by mozna stalo za to, nahlasit ztratu dokladu, ale to si nejsem jista, mozna by podle SPZ dohledali i bez majitele, pokud narazite na fajn urednika a dopravaka...
Jenže já jsem z Plzenského kraje, a ten kdo mi to prodal je ze Zlína. Proto je to tak v *******, plnou moc jsem měl v lejstrech, a na pána už číslo nemám :/ Sakra, jsem z toho uplně v haj...
Tak jdete na registr ve vasem bydlisti...Pocitace maji vsude ze, a registr je prece propojen...snad a tam pekne popravde reknete, ze hledate puvodniho majitele a blablabla...ale nejdriv jdete nahlasit ztratu dokladu na nejblizsi policii. nic vic udelat nemuzete, aspon podle me
Takže myslíte že se to nedá obejít bez dalšího dojetí do Zlína? Nemohou vystavit nové doklady mě a já poté jen dovyřídit ostatní? To je v pr... co jsem to udělal za hloupost...
Ja myslim, ze je to horsi nez si myslite a nas kocourkovsky system pro to nema reseni... Auto ekologicky zlikvidovat a papir schovat az prijde mafie z CKP vymahat pojisteni jako dukaz ze auto neexistuje.
doplněno 12.09.13 09:15:Treba do toho vnese jasno pan nu, ja bych rekl, ze by si o novy papiry musel pozadat majitel, ktery je zapsan jako posledni na koho to bylo prihlaseno (ne odhlaseno).
To není jiné řešení? :-O Neříkejte mi že jsem 1. komu se takováhle vlastní megahloupost stala... jsem z toho na prášky..
Tak na světě ještě přeci jenom choděj slušní lidé. Veškeré doklady pán odevzdal na STK, kam jsem se jel zeptat. Bohužel, dotyčný na sebe nenechal kontakt, abych se mu mohl něják odvděčit. Jinak děkuju za Váš ztracený čas semnou. Doufám že už toto nebudu muset nikdy řešit!
Ještě jednou díky a mějte se všichni krásně a hlavně "bezztrátově".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.