Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodejnost Twinga r.v.1996

Od: tomibender* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

koncem loňského roku jsem "podědil" po tátovi Twingoše, najeto 165000, r.v. 1996. Z leva trochu naťuklé na parkovišti. Už jsem do něj investoval bezmála 15000 (Spojka, manžety poloos atp.), takže se ho nechci úplně vzdát, jenže mi docela kvalitně reznou prahy, resp. na levé straně už mám u zadního kola jen ten gumový nátěr chycený izolepou, aby tam jen tak nevlál. Motoricky je úplně bez problémů. Proto se chci zeptat, zda je toto auto vůbec prodejné a za kolik, nebo jestli bude lepší ty prahy nechat nové (a na kolik ty přijdou přibližně) jinak blatníky, podlaha atp. bez koroze.

Díky za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Malá auta z roku 96 jdou kolem 10 000 a když to máš shnilý tak jediný co by trochu pomohlo zvednou zájem by byla čerstvá technická a zaplacená EKOdaň. Jestli se nepletu tak malý rencky mají nějaký šíleně drahý rozvody kdy se musí složitě měnit dva řemeny a neskutečně předražený napínák. Kdo to ví ten to od tebe rezatý bez ekodaně nevezme ani zadarmo protože kdyby ti dal deset. pět za rozvody tři za eko a ještě měl platit klempířinu tak může mít za dvacet pozinkovanou xsaru bez koroze a možná o dva roky mladší.

milan1m*
hodnocení

0x
moje rada zní:pořádně to rozjed pak vyskoč a pusť to z mostu

jarda3*
hodnocení

0x

To je proste neprodejne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]