Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou motorku do 35 kw?

Od: mayixx odpovědí: 4 změna:

Ahoj lidi, udělal jsem si řidičák na motorku. Mám už na 125 ccm. Teď jsem měl dva roky MZ 150..

Lidi chtěl bych spíše nějaký endurko tak mi poraďte jakou motorku. Vaše zkušenosti atd.. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Asi by bylo dobre uvest cenovou predstavu.

mayixx
hodnocení

Sorry lidi, bylo by dobré kdyby se vešlo do 60 tisíc..

hodnocení

0x

Kawasaki KLE 500, Aprilia Pegaso 650, Suzuki XF 650 Freewind, toto mě napadá v této cenové relaci samozžejmě starří ptočtěte si recenze a zkušenosti majitelů na www.motorkari.cz

nu*
hodnocení

0x

starou suzuki DR

doplněno 11.09.13 18:17:

zkušenost je jednoznačná, pokud chceš něco do skutečného bahna, tak 20 let staré déérko 350 S , výkon 20 kw bohatě stačí protože je motorka lehká a obratnáa výknná , měl jsem staré 500 ccm déérko s kulatám světlem se stavem tachometru 60 tisíc a jela i bzučela jako pila, koupil jsem jí od Hanse z Brém za necelých 1000 eur s kosmetickými vadami a výfukem akrapovič...ty s větčím objeme 650 , 800 a objemnější "Big-y" jsou už do terénu dle mého názoru moc těžké a 800 ccm už mají kolem 37 kW tak maximálně tu 650-ku 34-35 kW

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]