Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu ohledně vozu VW New Beetle 1.8T typ AVC LPG.Motor má nepravidelný chod,cuká a v otáčkách mezi 2-3 tisíci je díra.Mám ho 3 měsíce a vyměnila jsem svíčky,kabely,zapal.modul,lambdu zadní,váhu vzduchu,škrtící klapku.Turbo je ok.Vag píše vadný brzdový spínač svítí mi EPC.Spínač mám objednaný.Potřebuji si dát seřídit LPG,ale plynař to neseřídí,pokud to nejede dobře na benzin.Už jsem zoufalá,za každé napíchnutí litr a v každém servise mě nutí do nových součástek a nic nepomáhá.Na internetu jsem našla článek,kde se píše o kontrole všech hadic,jestli to někde nepřisává,ale do toho se nikomu nechce,prý je to zbytečné.Slova mechanika.Máte někdo zkušenost nebo hodně dobrou radu?Děkuji.
litr za napíchnuti? to bych asi změnil servis.. jinak je pravda že to jebe pokud ty podtlakové hadice jsou poškozené.. ale je tam víc věcí.. je lepší to dát nějakému odborníkovi než tady o tom polemizovat...což zase vede ke změně servisu,,,
doplněno 11.09.13 16:39:btw to epc svítí kvůli tomu spínači...
ja delam diagnostiku za 200 ano nejsu servis,ale i tak sem 2-3x levnejsi jinak vaha vzduchu byla menena?
podívej se na nějaký vw klub, klidně i na audi klub nebo škoda klub, na forech tam najdeš tuny věcí o motorech, lidi co tomu rozumí a pomůžou... né že nějakej vocas v servisu mění díly jak u lega bez toho aby věděl proč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.