Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké zimní pneu

Od: pajco* odpovědí: 11 změna:

Zdravím

Může někdo poradit nějaké kvalitní pneumatiky na zimu? 195/65/R15/91T co říkáte například na pneumatiky.cz/... díky za Vaše rady :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

machturbo*
hodnocení

1x

Osobně mám vyzkoušené z levnějších zimních kol Sava Eskimo S3, Barum Polaris, Tigar Winter, Debica Frigo i protektory od Vraníka, z těch lepších pak Michellin Alpine a Pirreli Winter. A jediný rozdíl je v najetých kilometrech, lepší kola mají vetší kilometrický nájezd. Pokud nenajedeš za rok alespoň 20000 km, jsou drahá kola jako házení ¨perel sviním, protože zimní kolo tak jako tak za 5 let budeš muset vyměnit.

olaf71*
hodnocení

0x

tuhle gumu bych si nenavlékl ani na ...

rnk*
hodnocení

0x

Tak tohle bych obul leda tak na saně.

Doporučuji Michelin ALPIN A4 nebo Continental ContiWinterContact

Jj, tyhle Continentalky můžu doporučit. Pokud by se šlo po ceně, hodně oblíbené a v recenzích dobře dopadají i Barumky polaris:
pneumatiky.cz/...

pajco*
hodnocení

díky

doplněno 10.09.13 21:27:

:)

pajco*
hodnocení

zkusím ty Michelin ALPIN A4;)

waltr1*

asi seš v baliku jsou drahe jak prase kup si barumky polarisy jsou dobre a levne jinak jsou dobre i debiky a kormorany za ty penize kvalita hlavne ne činu nebo ruske da se to sehnat uz za 1500kc

frantisekpetru*

Za těch tebou uvedených 1500,- sežene jakoukoliv kvalitní značkovou gumu:
pneumatiky.heureka.cz/...

asd*

Polaris hlavně za mokra zoufalost.. GY UG8 za mokra i sucha super, na sněhu lepší průměr (UG7 byly ve sněhu o lepší), na ledu dobré. Jinak výborné jsou Michelin Alpin A4 nebo ty Conti

hodnocení

0x

Z vlastní zkušenosti mohu doporučit Goodyear Ultra Grip.

hodnocení

0x

za dobrou cenu seženeš i klébry já je mám a spokojenost

zbozi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]