Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč je leasing levnější než hotovost

Od: spider® odpovědí: 4 změna:

Proč je cena auta při koupi na lesing nižší než při hotovostní plné platbě?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Chápej to tak že na leasing ses jim upsal jako ovce co bude dávat 4-6 let mlíko,vlnu(peníze)..jseš pro ně víceméně jistota do budoucnosti a navíc teď v době krize..
A když ještě vezmu v potaz jejich ehm nepsané dohody s leasingovou společností a pojišťovnou u které ti sami prej kvůli pohodlí *smich* zařídí pojištění tudíž jsi i ovcí (nejspíš na maso) pro nějakou pojišťovnu na pěkně dlouho..jo ty marketingový školy maj něco do sebe ..ale asi ne tolik když je tu ta ekonomická krize..:D:D
Aspoň mám levnější naftu..S pozdravem Adam.
*cteni*
doplněno 03.03.09 23:59: Pokud se nepletu, na leasing je to pro ně jednodušší na účetnictví a hlavně se pak míň odepisuje státu na konci roku i když u takové velké firmy jako je prodejce aut..kdo ví..
8976*

např, leasing. společn. u Citroenu - sleva až 50.000 u někter. typů při odběru na leas. - jasně mají to spočítané, na konci z vás dostanou 70.000 takže jsou 20.000 v plusu, dále množstevní slevy u pojistek u kerých jsou jako partneři...zadarmo nikdo nic nedělá...

skuste si zajít do jakehokoliv autosalonu a domluvit si leasing s přesným výpočtem častky kterou zaplatíte za dobu leasingu, uvidíte jak se leasing. dealer začne kroutit když budete trvat na přesném a závazném rozpisu leas. smlouvy, skusil jsem to a jen jsem se žulil jak se borci potili když mě měli doložit proč přeplácím i s jejich výhodnou slevou o 20 - 45.000 víc.../ dle typu.../

osobně bych volil úvěr vyhnete se problémům s leasing.spol např při odcizení či havarce a šel bych do úvěru u banky, ale nakonec jsem se rozhodl za hotovku protože nemíním sponzorovat ani leas. spol. ani banku, protože když jim prachy dáte dají vám 3 % které pak ještě zdaní, ale když chcete úvěr tak tam mrsknou 12 - 18 % a jen čučíte na tu drzost...a když to chcete splatit předčasně tak vám daj ještě penále...jsou to ku..., hezký den

hodnocení

Díky za odpověď. V něčem jsi se asi pravdě přiblížil, ale myslím, že v tom je ještě něco víc. Ví někdo další co a jak?

klklk
hodnocení

0x

Všiml jsem si, že rozdíl je většinou 10tisíc kč. Domnívám se, že je to částka, která je prodejci (bazaru) pak nějakým způsobem vyplacena společností, která úvěr (leasing) poskytne. Na splátkách vydělá totiž mnohem víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]