Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta výkonu,vysoká spotřeba

Od: punker* odpovědí: 9 změna:

Zdravím.

Už delší dobu mě zlobí výkon a vyšší spotřeba u fiat brava 1,6 16V 76kw r.v.99

Už sem měnil snímač teploty vody pro ŘJ,snímač klepání,svíčky,palivové čerpadlo,diagnostika je bez závad, kabely ke svíčkám vpořádku, cívka dle měření i diagnostiky ok. Může to dělat špatná hadice od podtlaku k posilovači brzd? nebo prasklé svody? to by ten výkon byl mizernej pořád ne? a ne až po pár km jízdy,po dalších pár km zase zabere a jede krásně. Za studena dlouho startuje a cca 2min má divnej volnoběh.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

punker*
hodnocení

Na výfukový svody sem se díval pod kryt a není vidět že by byly prasklý,možná ze spoda,ale tam vidět není. Bratr zkoušel i zacpat výfuk a bylo ticho,myslím že kdyby byly prasklý tak to je nějak slyšet ne? Dřív sem občas cítil v kabině benzín,tak jestli to nemůže mít nějakou souvislost :)

je správný tlak paliva?

punker*
hodnocení

to popravdě netuším,budu muset nechat změřit,ale myslím že tlak dobrej bude

jakojaaa
hodnocení

0x

Zkus se zeptat zde fiatbravaklub.com/...

punker*
hodnocení

tam už sem se ptal :)

vyměnit hadičku k váze vzduchu. Ja to měl podobné před pár měsíci. Pak se musí ŘJ jizdou za různých režimů naučit dávkovat - vytvořit si novou mapu

punker*
hodnocení

Já tam přímo váhu vzduchu nemám.Místo ní je tam snímač teploty a tlaku vzdzchu,kterej je přímo v sání.Takže žádná hadička,ale dík za radu :)

co to je za hovadina... jednotka si tak maximalně nabere adaptační hodnoty.. a podle toho se to koriguje.. ale že by sama sobě přeprogramovala mapu... o tom jsem teda neslyšel

punker*
hodnocení

já sem o tom teda slyšel,nevím jestli je to i u tohoto auta,ale u předchozího auta (Daewoo nexia) to tak bylo. Když sem chvílu jezdil sportovnější jízdu tak auto líp jezdilo a když sem jezdil na spotřebu tak si to zas zvyklo a chvílu trvalo než si zvyklo zase na svižnou jízdu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]