Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NISSAN INTERSTAR 2.5dci JAK PRODAT?

Od: pavelhorak odpovědí: 1 změna:

Zdravim, mám dodávku NISSAN INTERSTAR 2.5dci 120 84kw r.v 02. Skončila už STK a aby to prošlo, tak by to vyšlo celkem na dost peněz, tak jsem se rozhodl dodavku prodat. Chtěl jsem se zeptat, jak to víc vynese ( Prodat jako celek, nebo rozebrat a prodat po dílech ) Misto kde bych to uskladnil mam, to neni problem. Diky za rady. Vozidlo ma špatnou karoserii, motor, převodovka a další dily jsou v pořádku.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzs*
hodnocení

0x

Zdravím,
obecně si myslím, že v takovémhle případě je lepší prodávat po dílech. Kdybyste prodával dodávku jako celek, cena by musela být o dost nižší jednak kvůli absenci STK, jednak kvůli špatné karosérii. Schválně si zkuste rozepsat díly s přibližnou cenou, za kterou byste je prodal, a oproti tomu cenu za auto vcelku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]