mám dojem že pokud nemáš skupinu B tak skupina C dělat nelze
luke237
Tohle uz neplati moc let. Dnes je pozadavkem jen vek (21 let, za urcitych podminek 18). Vice §82 a §83 Zakona o provozu na pozemnich komunikacich.
luke237
Navic koukam, ze mit B pro ziskani C nikdy neplatilo. Drive platil pozadavek mit C pro ziskani D (viz prispevek nize).
luke237
Tak ti musim sypat popel na hlavu, protoze opravdu plati, ze pro ziskani C musi mit uz clovek B. Omlouvam se za mateni
luke237
Primy odkaz na prislusny paragraf zakona, ktery se mi predtim nepovedl napsat spravne .
rskrys*
Já nemám skupinu B a ještě sem na základce, ale už mám vybrané, že pujdu na autotronika s možností udělat si v 18. řidičák C a ptal jsem se jestli k tomu Céčku dostanu i B.
Ahoj. Jen bych doplnil. Když jsem byl posledně na školení pro Profesák, tak tam přednášející kámoš mluvil o tom, jak si asi 30 chlapů dělalo C a Profesák přes Pracák. Dneska z nich aktivně jezdí dva. Přez PÚ - t.j. zadarmo. Nějak si hoši mysleli, že práce bude od 7 do 15 a soboty a neděle doma. Tak to u kamioňáků nefunguje.
luke237
Kdo rikal, ze chteji jezdit 7-15? Treba chteli jen ziskat zadarmo C + profesak
humbucker*
Ahoj. Pokud si ten Profesák(od letoška se už nedává kartička, ale jen zápis kodem do řidičáku) nepodržíš každoročníma školeníma plus poplatek 1000Kč, tak ti propadne a pak to stojí majlant. I když ten je jen pro profesionální a podnikatelský používání. Ale, kdo tohle asi bere nějak vážně?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.