Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Repro do auta?

Od: ssssss odpovědí: 5 změna:

Ahoj,hledám nejaký dobrý repráky do auta .. Kupuju Octavku klasiku jedničkovou rok 97 od kamoša,ma tam ale strašný repráky :D Nechcu od vas tady odpovědi jako sou : Heej takovej sranec starej nekupuj, ... Naco repráky .atd .. Diky je to moje věc :D Jen rposím poradte jaký .. Nechcu basák,chcu jen ty dva boční vepředu,ale aby hráli dobře,cena mi je jedno , posilejte odkazi děkuju ;))

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

0x

Cena mi je jedno no pokud vymenis jen predni repraky urcite vysledny efekt nebude nikdy tak dobry jako kdyby si koupil komponentni repro plus subwoofer cena rozhodne kdyz pises ze je ti jedno by nebyla vysoka ale vysledny efekt skvely...

hodnocení

0x
Tohle téma najdete řešené na fundovanějších webech, než je poraďte.cz. Ano, původní repro je nepoužitelné, takže jakékoli slušnější vám pomůže, bohužel bez dalších úprav bude zvuk stále mizerný. Je potřeba to přinejmenším vypodložit spec. podložkami (jinak tam jiné repro kvůli magnetům nevleze) a vylepit dveře tlumící fólií, ale bohužel ta konstrukce dveří (repro je nízko a není za ním žádný objem) a umístění je takové, že to bez hrubých úprav nikdy nebude hrát dobře samo o sobě a nebudou tam basy. Bez repráků vzadu to u octávky podle mého názoru prostě nejde.

jabraka*
hodnocení

0x

Před lety jsem koupil u Žluťasů reproduktory do předních dveří Formana.Reproduktory 16 cm průměr,dvoupásmové (s vloženým výškovým systémem).Stály oba 850 Kč.Zvuk perfektní s autorádiem Panasonic.Dozadu jsem pak koupil dva sólo repráky eliptické 16 x 10cm.Protože je tam více místa,volí se co největší membrána,aby byly výraznější basy.To ostatní zvládne každý reproduktor.

JABRAKA

medwed*
hodnocení

0x

nasel jsem uplne idealni libovou sestavicku tak jsem si tady na to vzpomel na tech strankach je jich vic tak se inspiruj - electronic-star.cz/...

praivo*

• 4-kanálový zesilovač s výkonem 4x 500 W _ odpovídá 4x 125 W RMS

• 16,5 cm: 2x 500 W max. / 2x 500 W RMS (to ale není v podrobném popisu, tudíž nejspíše lež)

• Subwoofer: 25 cm (10 ") 600 W max. (RMS?)

• 10 cm: 150 W max., 30 W RMS

• Klirrfaktor (zkreslení): 5%!

Ideální? Drahá sra*ka!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]