Nejste přihlášen/a.
Ahoj,hledám nejaký dobrý repráky do auta .. Kupuju Octavku klasiku jedničkovou rok 97 od kamoša,ma tam ale strašný repráky :D Nechcu od vas tady odpovědi jako sou : Heej takovej sranec starej nekupuj, ... Naco repráky .atd .. Diky je to moje věc :D Jen rposím poradte jaký .. Nechcu basák,chcu jen ty dva boční vepředu,ale aby hráli dobře,cena mi je jedno , posilejte odkazi děkuju )
Před lety jsem koupil u Žluťasů reproduktory do předních dveří Formana.Reproduktory 16 cm průměr,dvoupásmové (s vloženým výškovým systémem).Stály oba 850 Kč.Zvuk perfektní s autorádiem Panasonic.Dozadu jsem pak koupil dva sólo repráky eliptické 16 x 10cm.Protože je tam více místa,volí se co největší membrána,aby byly výraznější basy.To ostatní zvládne každý reproduktor.
JABRAKA
nasel jsem uplne idealni libovou sestavicku tak jsem si tady na to vzpomel na tech strankach je jich vic tak se inspiruj - electronic-star.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.