Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,chtěla bych se zeptat ,kdo si už někdy nechal dělat autodiagnostiku,kolik to cca může stát času a peněz? jsem v tomto lajk ,prosím poradí mi někdo? A dále ještě jeden dotaz, chápu že takhle na dálku se asi nedá odpovědět na 100 % ,ale o jakou závadu se může jednat ,když : člověk nastartuje auto ,motor naskočil ,ale "chcíplo" to ,při druhém a dalších pokusech nastartování motor pouze točil ,ale nenaskočil ,na palubovce blikala oranžová ikonka autíčka s opravárenským klíčem,autu jinak fungovala světla,i dálkové zamykání,prostě jen nenaskočil motor ,podotýkám že v autě je zcela nová baterie a v nádrži byl benzín ,mělo chvilku po stk.
Mám obavy,že opravář,který se na to díval ,mi neříká pravdu ,když tvrdí ,že odešla elektrika. Nebo to může být tak? a co řídící jednotka,jak ta se při závadách projevuje? nejdříve se mně opravář ptal ,jestli nemám druhý klíč do zapalování ,ten bohužel nemám ,že by to mělo být s tím druhým ok ,ale pak už tvrdil ,že oprava bude za 10-15tis kč . Poradíte mi?
auto s klíčkem u opla signalizuje poruchu immo jestliže máte jen jeden klíč doporučuju co nejdřív pokud ten starý aspon občas funguje zajít do autoklíčnictví a nechat udělat novej klíč cca 800kč a pokud se problém s novým klíčem odstraní víte jak ste na tom
další co doporučim je se registrovat zde
a zde
určitě se najde někdo poblíž vašeho bydliště kterej vám pomůže a laciněji jinak diag se dá pořídit i za 300kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.