Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakej dáváte olej do feldy?

Od: free odpovědí: 5 změna:

zdravim mam feldu 1.3 mpi a dávam tam olej shell 10W40 stojí cca 750kč 5 litrů jelikož ted nemam moc penez tak si chci koupit levnější jakej mi poradite? urcite tu budete psat že stací nejakej obyč za 2 stovky ale to nechci protože chci aby mi ta felda ještě pár let jezdila tak proto tam dávam lepší...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Castrol magnatec 10W40. Nešetři a motor vydrží, i když by mohl jezdit na vyjetej fritovací olej.

meda45*
hodnocení

0x

Dával jsem MOGUL EXTREME 10W-40, cena za 4l což je na 1.3Mpi tak akorát cca 490Kč. Myslím, že je to kvalitní olej za rozumnou cenu.

0000567
hodnocení

0x

Mogul EXTREME je celkem dobrá volba,prodává se po 4 litrech(což na tento motor bohatě stačí) a stojí od 400 do 500...

Nebo prý taky orlen oil není zas tak špatný,ale nezkoušel jsem

Specifikaci určitě 10W-40

Nejlevnější oleje fakt NEEE,to je kolikrát tak hrozný že to je za pár desítek tisíc pro motor jistá smrt

Jo a používejte originální filtr oleje,ti číňani neříkám že by samotná ta filtrace byla tak hrozná,ale mívají špatné zpětné ventily...tzn že motor musí každý studený start tahat olej až z vany a to mu taky moc neprospívá

jinx*
hodnocení

0x

daval som Valvoline Durablend 10W 40,bolo to o.k.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]