Nejste přihlášen/a.
zdravim mam feldu 1.3 mpi a dávam tam olej shell 10W40 stojí cca 750kč 5 litrů jelikož ted nemam moc penez tak si chci koupit levnější jakej mi poradite? urcite tu budete psat že stací nejakej obyč za 2 stovky ale to nechci protože chci aby mi ta felda ještě pár let jezdila tak proto tam dávam lepší...
Mogul EXTREME je celkem dobrá volba,prodává se po 4 litrech(což na tento motor bohatě stačí) a stojí od 400 do 500...
Nebo prý taky orlen oil není zas tak špatný,ale nezkoušel jsem
Specifikaci určitě 10W-40
Nejlevnější oleje fakt NEEE,to je kolikrát tak hrozný že to je za pár desítek tisíc pro motor jistá smrt
Jo a používejte originální filtr oleje,ti číňani neříkám že by samotná ta filtrace byla tak hrozná,ale mívají špatné zpětné ventily...tzn že motor musí každý studený start tahat olej až z vany a to mu taky moc neprospívá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.