Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat kouřící diesel?

Od: karel567 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak tohle můžou udělat -

Né že bych to to chtěl ale zajímá mě to jak to udělat...Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

takhle mi kdysy hulil fiat po té co mu kleklo čerpadlo

doplněno 06.09.13 15:16:

tady bych řek že to auto je řádně čipnutý

hodnocení

1x

Špatný motor a někteří "odborníci" to řeší přidáním paliva na čerpadle místo opravy či seřízení!

jareknovak4*
hodnocení

0x

V zimě to víc kouří párou, ale tohle je fakt pořádné. To nevím.

abcd*
hodnocení

0x

Jediné co k tomu můžu říct, že je to točené v Krupce (okr. Teplice) a že bych ten výfuk narval tomu bláznovi do okna ložnice, jeho sousedi ho musejí milovat, evidentně dělá hluk a ještě smrad. Co by mohlo být útěchou, že mu to asi k***í motor, takže na něj jednou dojde.

zabu
hodnocení

0x

Motor téměř po smrti. I ten zvuk už je nenormální. S tím bych se bál jezdit, že každou chvíli nedojedu.

praivo*
hodnocení

0x

Kouř = moc paliva a málo vzduchu = turbo?

seny*
hodnocení

0x

Počul som že to spôsobuje prevrtanie filtra ktorý majú len TDI,vraj to prídáva výkon ale zäčšuje emisie :)Ved vidíťe sami

itan71*
hodnocení

0x

Toto mi nepřipadá jako turbo, měl jsem s turbem před měsícem problém, byl na výměnu. Při lehkém sešlápnutí plynu už to čoudilo jako té fabce a rozhodně to nebyl tak černý dým

ono podle mě ti nejspíš začlo žrát olej... pak do dymí ale spíš namodrale... kdyby turbo přestalo tlačit požadavek tak by to spadlo do nouzáku... a v nouzaku pochybuju že by to nějak extra hulilo když to sotva jede.. jedině že by byly KO vstřikovače a valila tam nafta proudem.. ale třeba je to možné u nějakých starých naftáku ktere nemaji moc elektronického řízení... tohle je spíš blbý chip...

doplněno 09.09.13 13:28:

jojo dá se...

jindraseko
hodnocení

Já to měl na svém autě. Měl jsem golfa III a tam stačilo přidat na čerpadle a takhle to kouřilo.

fiatbrava
hodnocení

0x

jednoznacna odpoved je v tomto pripade,ze jde o xtremnejsi upravu PDcka pridanim nafty coz zpusoby huleni az sypani sazi:D

ja mam PD 74 kw nachipovane lehounce na 90 kw nema to ani 290 Nm zhruba 280-285 a z vyfuku nejde nic jen to fouka,ale predchozi JTD sem mel pridane skoro 300 NM z puvodnich 200 a to hulilo slusne,ale todle co vidite je uz aj vetsima tryska atd atd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]