Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych si otevřít autoservis,mám řidičák a jsem vyučený automechanikem,prosím poraďte jak mám ten autoservis
založit jak postupovat atd. Děkuji za odpovědi.
resim podobne dilema ale po cesku nasel sem zrusenou dilnu zajistil sem si pronajem oslovil zname a klienty a zacal spravovat za keš
dokud nebude zisk na dane a pojisteni musi to jit takhle pak se da zvažit zalozeni ofice firmy a projit peklem birokratu ekologu a statni spravy ve finale zaplatit reklamu a ucetni minimalne mit tak 60 jistych zakazniku
zvazoval sem i pojizdny servis což ma sve vyhody
Nejdříve si najdete sklad či místo kde budete podnikat .dale na živnostenský uřad zažádat o registraci a přihlásit k zakonnemu pojištění..pak nakoupit nařadí a nahradní díly .počkat a začne platit registrace a mužete podnikat (jednoduchí návod)
Který zákon mi přikazuje uzavřít zákonné pojištění, když nemám zaměstnance?
doplněno 05.09.13 21:50:@cyril Přiznám se, že na tyhle jsem úplně zapoměl, protože je platím automaticky celý život od ukončení škol i když jsem nepodnikal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.