Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak založit autoservis a jak postupovat

Od: tomy* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,chtěl bych si otevřít autoservis,mám řidičák a jsem vyučený automechanikem,prosím poraďte jak mám ten autoservis

založit jak postupovat atd. Děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

waltr1*
hodnocení

1x

resim podobne dilema ale po cesku nasel sem zrusenou dilnu zajistil sem si pronajem oslovil zname a klienty a zacal spravovat za keš

dokud nebude zisk na dane a pojisteni musi to jit takhle pak se da zvažit zalozeni ofice firmy a projit peklem birokratu ekologu a statni spravy ve finale zaplatit reklamu a ucetni minimalne mit tak 60 jistych zakazniku

zvazoval sem i pojizdny servis což ma sve vyhody

pacourek*
hodnocení

0x

Nejdříve si najdete sklad či místo kde budete podnikat .dale na živnostenský uřad zažádat o registraci a přihlásit k zakonnemu pojištění..pak nakoupit nařadí a nahradní díly .počkat a začne platit registrace a mužete podnikat (jednoduchí návod)

ub5pe

Který zákon mi přikazuje uzavřít zákonné pojištění, když nemám zaměstnance?

doplněno 05.09.13 21:50:

@cyril Přiznám se, že na tyhle jsem úplně zapoměl, protože je platím automaticky celý život od ukončení škol i když jsem nepodnikal.

cyril*

Např. o zdravotním a sociálním pojištění.

hodnocení

0x

Vyřídit papírování kolem provozovny. Budete muset řešit (asi nebezpečné) odpady - typicky olej, benzín, naftu. Hygiena - btěžování hlukem, zápachem, znečištění...

jirkahink
hodnocení

0x

NEDĚLEJ SI ŽIVNOST! nejdřív se přihlaš 4 měsíce na pracák a udělej si podnikatelský plán, po 4 měsících evidence jim ho předlož a když bude dobrej dostaneš 80-130 000 kč státní dotaci ale má to háček když do roka zkrachuješ musíš vše vrátit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]